Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

glutamina a zielona herbata

GunZ

Wysłana - 10 stycznia 2007 14:25    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Czy glutamine można łączyć z zieloną herbatą olimpu?Jesli tak to jak to brać? chyba ze polecacie cos innego do glutaminy?

Zmieniony przez - GunZ w dniu 2007-01-10 14:32:42

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 stycznia 2007 15:07 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

DUDEK

Wysłana - 10 stycznia 2007 15:07    Edytuj Cytuj
jaki masz cel? Co chcesz osiągnąć?

Wejdź na MOTYWATOR TRENINGOWY - wszystkie moje artykuły w pełnej wersji i najlepsze z sfd.pl
find us on facebook [http://www.facebook.com/motywatortreningowy]
Ekspert -

Conquerorr

Wysłana - 10 stycznia 2007 15:39    Edytuj Cytuj
po co ci zielona herbata w kapsach jak mozesz wypić herbate. Jeśli można coś dostarczyc w sposób naturalny to trzeba to zrobić. no i właśnie jaki cel?

DUDEK

Wysłana - 10 stycznia 2007 15:47    Edytuj Cytuj
żeby dostarczyć tyle zielonej herbaty co z kapsółki musiałby ich wypić 10

Wejdź na MOTYWATOR TRENINGOWY - wszystkie moje artykuły w pełnej wersji i najlepsze z sfd.pl
find us on facebook [http://www.facebook.com/motywatortreningowy]
Ekspert -

Conquerorr

Wysłana - 10 stycznia 2007 16:55    Edytuj Cytuj
tego akurat nie wiesz

GunZ

Wysłana - 10 stycznia 2007 19:06    Edytuj Cytuj
chce poprzez trening wzmocnic i zyskac troche wieksza sprawnosc fizycna a takze sie troche wyrzeźbić. A nie powiem ze troche nadmiaru tluszczu mam i chcialbym go zzucic. Nie chce narazie brac nic mocniejszego, w przyszlosci TS i na lato kreta + ryboza. Pytam sie o ta zielona herbate poniewac tak jak jeden z poprzednikow napisal musialbym pic po 10 szklanek na dzien czego napewno bym nie robil.

Conquerorr

Wysłana - 10 stycznia 2007 20:30    Edytuj Cytuj
zastanawia mnie jedno, czemu sądzisz że te 2 kaps herbaty pomogą ci bardziej niż 2 szklanki herbaty. Olimp podaje ze ten wyciąg jest silnie skoncetrowany ale co znaczy silnie? skad wiesz że szklanka herbaty nie ma takich własności jak 1 kaps. to może być pic na wode.gdyby była znacząca różnica to powinni zrobić porównanie 1 kaps do szklanki herbaty. szukałem w necie info o tym i wszędzie są wymienione różne substancje które znajdują sie w herbacie ale nie ma podanych ilości

GunZ

Wysłana - 10 stycznia 2007 20:52    Edytuj Cytuj
cytat ze strony producenta "Uwaga! 2 kaps. odpowiadają ok. 4- 5 filiżankom naparu z zielonej herbaty." Wcale sie nie uparłem na ta herbate tylko sie spytalem czy to mozna razem brac. A co moza jeszcze brac z glutamina zeby bylo zdrowe i dalo jakies efekty?
z gory wielkie dzieki za odpowiedzi

369258

Wysłana - 10 stycznia 2007 20:56    Edytuj Cytuj
heheh kup lepiej zieloną herbatke i sie nią delektuj poco przepłacac za tabsy jak wypijesz 2-3 szklaneczki zelonej herbatki tio jest w zupelnosci wystarczające dla organizmu :)

za Ruch za HKS pojdziemy az po życia kRes :)

Conquerorr

Wysłana - 10 stycznia 2007 22:22    Edytuj Cytuj
4-5 filiżanek to takie bzdurne gadanie producenta, herbata herbacie nierówna, zależy jak mocną zrobisz. Ja już stale pije zieloną 2-3 razy dziennie bo daje mi dużego powera, dużo lepsza od kawy. A pytasz o efekty. Glutamina nie da ci zadnych efektów. Ja jestem zwolennikiem kreatyny i stacków, ewentualnie witaminy, zma i odżwyki białko/węgle/gainer w celu uzupełnienia diety. Osobiście kupuje białko

GunZ

Wysłana - 11 stycznia 2007 07:05    Edytuj Cytuj
krete chce brac pozna wiosną. A slyszalem opinie kolegi który chce brac glutamine razem z ZMA aptecznym, czy tak mozna? i jak to potem dawkowac? (wiem jak brac kazdy z osobna ale czy w polaczeniu sie nic nie zmieni?)

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

glutamina a zielona herbata

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.