Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 327 razy
Autor

ginekomastia POMOCY!

IceMan8

Wysłana - 03 marca 2010 10:42    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam wszystkich forumowiczów! to mój pierwszy raz na forum gdy zadaje pytanie bo potrzebuję waszej fachowej porady z waszego doświadczenia. ostatni cykl skończyłem w maju 2009(omka 750mg e7d-przez 8tyg i metka ruska 30mg ed-przez 4 tyg) po cyklu tylko nolve wziąłem i wszystko było ok i żadnych skutków ubocznych nie miałem, bardzo dobre wyniki uzyskałem po tym cyklu, byłem zadowolony(waga z 75kg na 88kg, wyciskanie na klatke z 105kg na 142kg, biceps z 34cm na 40cm-było super ale do czasu). póżniej tylko odżywki i siłka 3razy w tyg chciałem to utrzymać ale mam tendencje chyba do bycia szczupłym bo w oszałamiającym tępie mi pospadało wszystko( waga-74kg,biceps-35cm, wyciskanie klatka-115kg). A TERAZ MAM PROBLEM: jakoś 2 tyg temu pod prawym sutkiem wyskoczyło mi gino twarde jak kamyk jak ścisne to boli. a zakupiłem sobie środki na kolejny cykl(deca, meta, tesc enanthat). POWIEDZCIE CO MOGE ZROBIC?????? nie chcem aby gino sie powiekszało więc moje pytanie do was brzmi: co mam zrobić żebym mógł cykla zacząc???? co zrobić z tym gino???? PROSZĘ O POMOC Z GÓRY DZIĘKUJE ZA PORADY(moja wiedza na temat dopingu jest mała a doświadczenia prawie wogóle nie mam)

Waga: 73-75

Wzrost: 183

Obwód klatki: 100

Obwód ramienia: 35

Obwód talii: 75

Obwód uda: 53

Obwód łydki: 37

Staż na siłowni: 3

Ilość spożywanego białka: 2g/kg

Ilość spożywanych węglowodanów: 4-5g/kg

Ilość spożywanych tłuszczów: 1-2g/kg

Opis przebytych cykli sterydowych: 1.meta, 2.oma+meta

Trening: masa, siła

Cel cyklu: masa siła

Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 9 miesięcy

Poziom BF%: ???

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): szczupły

Stan zdrowia: bardzo dobry

Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: brak

PPM podstawowa przemiana materii: ???

Wyciskanie leżąc (MAX): 115

Martwy ciąg (MAX): ???

Przysiad (MAX): ???

"... i choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę..."
+07.04.2010-22:00+

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 marca 2010 11:15 
W większości przypadków polecamy:

Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Aras84

Wysłana - 03 marca 2010 11:15    Edytuj Cytuj
nolve przyładuj
to że Ci tyle spadło świadczy o tym, że przyrost był głównie wody
albo zyebałeś odblok i suplementację/dietę/trening po cyklu
Ekspert -

IceMan8

Wysłana - 03 marca 2010 11:23    Edytuj Cytuj
jak brać tą nolve??? jakie dawki jaka pora itp.?????

krzyysiek

Wysłana - 03 marca 2010 11:29    Edytuj Cytuj
40mg dziennie do ustapienia objawow
a na next cykl to raczej prop albo metka ewentualnie to i to

IceMan8

Wysłana - 03 marca 2010 11:40    Edytuj Cytuj
propa raczej nie ponieważ kupiłem już 2 flakony enanthatu(2*10ml/2500mg) dece 10ml/2500mg, meta ruska 200tab. ale to narazie musi poczekac. teraz to chcem sie pozbyc tego gino....

krzyysiek

Wysłana - 03 marca 2010 11:58    Edytuj Cytuj
to bierz tak jak pisalem
jak juz i tak bdziesz walil to deke to nie zapomnij o hcg

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ginekomastia POMOCY!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.