eeeee...dzieki a tak poza tematem ktos moze mi wytłumaczyc o co chodzi z tymi sogami? Nie jestem jakims zaawansowanym uzytkownikiem tego forum i nie wiem o co chodzi...a tych sogów pełno ;):):):):) pozdro
najważniejsza jest determinacja!
1084045638000
DUDEK
Wysłana - 09 maja 2004 10:33
Sog, jest to głos oddany na użytkownika i temat, mogą go wręczać tylko abonamentowcy. Aby to zrobisz klikasz w link "oceń wypowiedź"
dudek ja do tej pory myslelem ze nie umiem robic mostka ze stania... przeczytalem twoj post i pomyslelm ze i ja sie naucze :D bylem dzisaj na treningu z kumplem i najpierw pomogl mi 3 razy, a potem sam zrobilem (teraz juz wiem ze jak sie zrobi to dosc szybko to jest bardzo latwe.. ) i sei udalo.. :D powiem ci jedno : TRENING CZYNI MISTRZA :D
1084122807000
loosaq
Wysłana - 11 maja 2004 08:37
yo Dudek !!! apropo mostku ze stania ja sie uczulem tak ze najpierw za pierwszym razem mialem szeroko nogi i je zginalem a rece najpierw musisz miec zgiete a potem jak bedziesz leciał na dol to je wyprostuj.Problem moze tez byc w tym ze mozesz miec malo rozciagniety kregoslup(plecy) najlepszym cwiczeniem rozciagajacym kregoslup jest mostek i skłony do kolan. Pozdro alll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~
witam wszystkich,szkoda ze nie znalem tego postu wczesniej mam pytanko..czy szybciej i bezpieczniej naucze sie salta w tyl jak bede go robil z rundaka? czy robic je z miejsca? i jeszcze jedno..jak sie robi ta asekuracje z pasem?jak to wyglada?
"trzeba wiedziec kiedy zejsc ze sceny niepokonanym"
1084371797000
gen.RAFIK
Wysłana - 12 maja 2004 20:55
jeeeee wyszlo mi wreszcie salto w przod :D
1084388114000
JORDAN23
Wysłana - 12 maja 2004 21:06
ZOBACZYLEM W TV JAK KOLES W MOIM WIEKU TROBI SALTO DO TYLU POMYSLALEM ZE FAJNIE BY BYLO JAK BYM TESH TAK UMIAL I SPRUBOWALEM BEZ ZADNEGO MATERACA NA DYWANIE WALŁEM SE NA KARK TAK ZE PRZEZ GODZINE NIE MOGLEM GLOWĄ PREKRĘCIC I TAK SIEDZIALEM BO STARYCH NIE BYLO :):):D