Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1097 razy
Ankieta
da rade
19,23% (5)
ni hvj
3,85% (1)
cisne na bronka
76,92% (20)
Autor

gh jako sposob na spadki czy to tak dziala

MICOOOLAI

Wysłana - 04 marca 2010 19:55    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Siema obecnie nie cwicze bo nie mam jak ani gdzie ale za to intensywnie mysle o tym co bede robil jak zaczne znowu targac zelastwo do rzeczy

czy stala suplementacja gh dajmy na to 4ui dziennie bedzie zapobiagala spadkom jezeli mam plan robic 2-3 4-6tyg mikrocykle i potem ostra bombe ? czy to tak nie dziala ?

pozdro i z gory dzieki za pomoc

Zwycięstwo to piękne słowo dla którego polec musi wielu..

Pozwól mi mieć to nieszczęście by przekonać się o tym
że więcej hajsu to większe kłopoty..
Ekspert -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 marca 2010 21:55 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

B-50 TESTOSTERONE

Wysłana - 04 marca 2010 21:55    Edytuj Cytuj
nie kumam z tymi 2-3-4 6 mikrocykle

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

Ekspert -

BodyLine TRENER

Wysłana - 04 marca 2010 22:14    Edytuj Cytuj
Dwa do trzech krótkich sześciotygodniowych cykli na SAA.Ja nie kumam kiedy ma być GHW trakcie,między?
Ekspert -

Joy

Wysłana - 04 marca 2010 22:35    Edytuj Cytuj
chyba stale i w trakcie i miedzy
Ekspert -

MICOOOLAI

Wysłana - 07 marca 2010 17:01    Edytuj Cytuj
przed w trakcie i miedzy oczywiscie pozdr.

Zmieniony przez - MICOOOLAI w dniu 2010-03-18 14:25:52

Ekspert -

DeDe_

Wysłana - 18 marca 2010 15:10    Edytuj Cytuj
Jedynie co 4iu GH poprawi to samopoczucie przez swiadomosc ze jednak cos sie wbija ;) na wiecej bym nie liczyl

Igf dziala, sam wbijalem miedzy cyklami sila poszla, pompa lepsza i w lustrze jakis taki pelniejszy.

Zmieniony przez - DeDe_ w dniu 2010-03-18 15:11:26
Znawca -

MICOOOLAI

Wysłana - 18 marca 2010 21:51    Edytuj Cytuj
ile igf biles pomiedzy bombami i jak ? bo mam plan zabrac sie porzadnie za siebie az sie sobie bede podobal dzisiaj oyebalem 500g owsa 10jaj i 500-700 cyca z kury doyebie jeszcze pizze i ide spac

tyle ze jak sie czlowiek meczy zeby wpychac w siebie jak w yebana kaczke to i by chcial zeby to szlo w dobrym kierunku no nie

Zmieniony przez - MICOOOLAI w dniu 2010-03-18 21:51:39

Ekspert -

DeDe_

Wysłana - 18 marca 2010 23:51    Edytuj Cytuj
Pizza przed snem dobra na mase Walilem delikatnie 50mcg 4x week przez 4 tygodnie, ale jak miedzy cyklami chcesz cos robic porzadnie to moze insa igf i gh?

Na igfie jest ten plus ze nie trzeba w siebie tak wszystkiego wpychac bo apetyt jest.

Od poniedzialku bedzie leciec 100mcg IGF 4x w tygodniu + 4iu GH caly czas mam nadzieje ze to poczuje mocniej :P
Znawca -

GREGOR_ian SECOND

Wysłana - 19 marca 2010 00:01    Edytuj Cytuj
igf i insy nie powinno sie laczyc w jednym cyklu

BORN TO WIN.
Ekspert -

DeDe_

Wysłana - 19 marca 2010 00:04    Edytuj Cytuj
Ja znow slyszalem ze mozna tylko wtedy tej insy duzo mniej, bo organizm jest bardziej wrazliwy... ale sam jeszcze nie probowalem
Znawca -

GREGOR_ian SECOND

Wysłana - 19 marca 2010 00:08    Edytuj Cytuj
Ja sie nie odwaze na probe osobiscie

Mam tez igf 3 op takiego co na pewno dzial to sprobuje od nast tyg.

DeDe w trenowane partie wbijales po treningu? I czydzieliles na cycyki np czyw jeden ladowales cala dawke?

BORN TO WIN.
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

gh jako sposob na spadki czy to tak dziala

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.