Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1879 razy
słowa kluczowe: gesta  krew 
Autor

gesta krew

drozdi22

Wysłana - 24 stycznia 2008 13:52    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam ,zaczne tak w zeszlym roku na wakacje bralem tescia,dece i winstrol.Przedwczoraj robilem sobie badania krwi i wyszlo mi ze mam zagesta krrew,czy to moze byc od koksow?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 stycznia 2008 13:59 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

-SHIELD-

Wysłana - 24 stycznia 2008 13:59    Edytuj Cytuj
tak to od koksu, testosteron zwiększa ilość czerwonych krwinek.
Ekspert -

Bydli

Wysłana - 24 stycznia 2008 15:10    Edytuj Cytuj
a ja watpie bo gdyby tak bylo jak mowisz shield to co by plynelo u niektorych w zylach - żel ?! (zwieksza sie ilosc krwinek ale jak pisze ze to bylo tak dawno to mysle ze powinno sie juz unormowac wszystko...

Gugcio

Wysłana - 24 stycznia 2008 15:12    Edytuj Cytuj
Bydli wiekszosc bierze rozrzedzacze krwi typu ACARD

Bydli

Wysłana - 24 stycznia 2008 15:12    Edytuj  Cytuj
ale nie wszyscy

Gugcio

Wysłana - 24 stycznia 2008 15:19    Edytuj Cytuj
Mysle Ze Ci co szanuja zdrowie i maja wystarczajaca wiedze to biora EOT

drozdi22

Wysłana - 24 stycznia 2008 15:47    Edytuj Cytuj
jak to sie nazywa ACARD?

GYMwork

Wysłana - 24 stycznia 2008 16:10    Edytuj Cytuj
ja tam aspiryne dawałem przez jakiś cza przez okres np 2-3 tyg też nie non stop

a gęsta krew
erytrocyty
zwiększony metabolizm więc i krew niesie więcej składników niż normalnie

”Graviora manent”
Wergiliusz - "Eneida"
Ekspert -

Infamous

Wysłana - 25 stycznia 2008 08:34    Edytuj Cytuj
Shield ma racje, zwiekszona ilosc erytrocytow rowna jest wiekszej objetosci, gestosci, ciezaru krwi, moze nawet dojsc do zawalu gdy krew jest jak kisiel.

Pojdzcie pobierac krew na cyklu to sie przekonacie.

Pozytywny jak HIV
Ekspert -

-SHIELD-

Wysłana - 25 stycznia 2008 10:43    Edytuj Cytuj
acard, jest ok, ale jest też tańszy odpowiednik polcard.
Ekspert -

Gugcio

Wysłana - 25 stycznia 2008 16:49    Edytuj Cytuj
Mam ACARD 60 tabsow do cyklu z omki dawki 300 - 400mg week starczy po tabsie dziennie???

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

gesta krew

Strony:  pierwsza  2    ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.