Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 9781 razy
słowa kluczowe: gainer  your  mass 
Autor

gainer - UP YOUR MASS

anabolX

Wysłana - 07 października 2004 18:07    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

czy bral ktos gainerka (up your mass-MHP)jak braliscie napiszcie jak wam podszedl ,jakie efekty?
Ekspert -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 października 2004 18:39 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

kanarek

Wysłana - 07 października 2004 18:39    Edytuj Cytuj
Bez urazy - ale jak mozna oceniac efekty po gainerze ? To tylko dodatek kaloryczny do diety ... jesli masz malo kalorii i dodasz te z gainera - i będziesz widzial rezultatay - bedzie ok - jesli zas kalorii masz juz w nadmiarze to dodatek gainera zaowocuje prawdopodobnie wiekszą zdobywaną tkanką tłuszczową i ...tyle
Nie ma co oceniac
99% gainerów działa dokładnie tak samo.

Śmiech to zdrowie.
Chroń swoje nerwy.
Specjalista -

Damixxx

Wysłana - 07 października 2004 18:44    Edytuj Cytuj
j/w
gainery róznią sie tylko proporcjami składników,natomiast działanie jest takie samo
Ekspert -

_YaKuZa_

Wysłana - 07 października 2004 20:46    Edytuj Cytuj
No dobrze ze napisaliscie 99% bo ja mam inne zdanie Ksiazkowo to wyglada tak jak wy przestawiliscie jednak pochdzenia białka znajdujace w gainerze oraz zawrosc wegli prostych dla mnie jest wazna

Pozdro

Specjalista -

anabolX

Wysłana - 07 października 2004 21:12    Edytuj Cytuj
zgadzam sie z Toba Yakuza ,wedlug mnie roznie dzialaja gainery sa lepsze i gorsze(chyba bez powodu nikt niechwali jakiejs odzywki jak jest w przypadku np. up your mas i np n-large2)sog dla Ciebie Yakuza
Ekspert -

Damixxx

Wysłana - 07 października 2004 21:13    Edytuj Cytuj
ale działanie ciągle jest takie samo

prawda ze wazny jest rodzaj białka,ale kazde białko słuzy do tego samego

pozdrawiam
Ekspert -

anabolX

Wysłana - 07 października 2004 21:19    Edytuj Cytuj
wiem ze dzialanie jest takie same ,ale niekture gainery dzialaja na niekturych lepiej a inne gorzej , i poprostu chcialem sie dowiedziec czy ktos bral tego gainera

Zmieniony przez - anabolX w dniu 2004-10-07 21:20:43
Ekspert -

cyklon04

Wysłana - 07 października 2004 21:46    Edytuj Cytuj
no nie zgodzę się że działąnie mają takie same, wystarczy spojżeć na cenę xxl i hard fasta, o składzie już nie wspomnę, jeśli by to było to samo to universal już dawno by zbankrutował...
Specjalista -

anabolX

Wysłana - 07 października 2004 22:57    Edytuj Cytuj
do damixa i kanarka jak wszystkie gainery to to samo to czemu jest pare gajnerow kture prawie wszyscy chwala a sa tez takie kture prawie wszyscy mowia ze sa do niczego , czyli musza roznic sie skutecznoscia . tak wiec jak jest z tym up your mass - MHP?
Ekspert -

Muzykmg

Wysłana - 08 października 2004 02:02    Edytuj Cytuj
A moze nie koniecznie dzialaniem a smakiem, konsystencja, wplywem na uklad pokarmowy... dzialaniem zapewne tez, no ale gainer to gainer i nie wierze, ze normalny amator kupujac 3kg gainera zauwazy, ze po takim poszla mu masa wiecej niz po innym jesli oba byly dobrze tolerowane a trening byl ten sam, podobnie jak dieta. Dla amatora to raczej niezauwazalne a ocenianie efektow po gainerze to karkolomne zadanie, poniewaz gainer to uzupelnienie diety i to dieta tak na prawde decyduje o naszych przyrostach. Mysle, ze w przpadku wybrania skrajnych gainerow gdzie w jednym zawartosc bialaka bylaby skrajnie mala i wysoka kalorycznosc a w rugim odwrotnie pewna niewielka roznica moglab dac sie zauwazyc, no ale mowimy tu na prawde o skrajnosciach.

===> ...::: mafia-kafary-sfd-pl :::...<===

Rzuc dziewczyne zanim ona rzuci Ciebie ;D

t0x

Wysłana - 07 sierpnia 2008 20:38    Edytuj Cytuj
Wiem, że temat sprzed 100 lat, ale nie ma konkretnej odpowiedzi na pytanie : Czy warto zainwestować piniądze w tego gainera ?
Mam rozterke między Gain Boliciem a MHP Up your mass.
Ewenutalnie mogę kupić je oba :) , ale chciałbym usłyszec wasze zdanie - który lepszy ?

(-:

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

gainer - UP YOUR MASS

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.