Na moje oko: obręcz barkowa, grzbiet i brzuch, szczególnie skośne. Ale niech mnie znawcy poprawią, jeśli za mało napisałam
"Go ahead, make my day..."
Znawca -
1137253052000
Michał...
Wysłana - 16 stycznia 2006 08:32
plecy, brzuch, przedramiona to chyba najbardziej, tak mi sie wydaje
1137396737000
BonczasPRO
Wysłana - 05 marca 2006 00:20
ja robie tez flage i najwazniejsze w tym cwiczeniu sa plecy, barki i przedramiona no troche skosne brzucha, ale najwazniejsze jest nie tylko to aby miec silnie te partie ale takze proporcjonalna budowa ciala i zero nadwagi. jesli chodzi o cwiczenia to ja cwiczylem w ten sposob ze bralem krotka sztange i na wyprostowanych rekach nad glowa robilem zgiecia tlowia w bok. Nalezy akze pamietac ze nie ekonomiczne przy tym cwiczeniu jest zginanie rak. Moja rada na poczatek to zaczynaj ze zgietymi nogami i staraj sie jak najdluze utrzymac jak juz ci bedzie szlo to rob 15 serii po 3 sekundy utrzymania sie i minuta przerwy niedzy seriami. Powodzenia i Pozdro!
Sie skacze sie pływa ciałko też sie zaj**iste ma, bajerka jest. No pain, No gain. Go out here and start train.
1141514436000
kojot15
Wysłana - 05 marca 2006 10:48
nigdy nie cwiczylem zeby cos takiego zrobic tylko treningi na silce i robie to bez klopotu moim zdaniem trzeba miesc wszystko rownomiernie rozwiniete i silne