Duzo ladnych technik, mniej tych skuteczniejszych. Calosc nie zmienia faktu, ze prezentujecie dobry poziom, filmik mily dla oka.
Trenujecie bez ochraniaczy, czy to tylko taka pokazowka?
Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Specjalista -
1223935459000
shoo
Wysłana - 14 października 2008 00:08
z deka off top, ale sie wypowiem - nie wiem czemu nie lubię gdy ludziska wrzucają filmiki, zakrawa mi to o narcyzm ale to może takie moje skrzywienie. nie off top: jako pokazowka filmik ok
www.gymnazion.pl
Znawca -
1223935723000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 14 października 2008 00:10
Zdecydowanie lepiej byłoby, gdyby filmik opowiadał jakąć historię, walkę dwóch przeciwników. Ułóżcie sobie zgrabną choreografię, przećwiczcie, zagrajcie. Bawcie się różnymi ujęciami, kombinujcie ze sposobem przedstawiania konkretnych technik. Zmontujcie to tak, by wydawało się płynne.
I na boga... walczcie!
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
Widać, że trochę już trenujecie, garda wysoko, spoko kombinację rękoma, jeśli chodzi o nogi i akrobacje to gratuluje sprawności fizycznej. Natomiast, widać niestety, że to pokazówka, i jak w każdej wcześniej przygotowanej pokazówce wszystko wygląda cacy Ogólnie jest spoko, natomiast poruszanie się i praca nóg kuleje u każdego z was i na to bym zwrócił większą uwagę na waszym miejscu podczas treningów.