Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

fat nie leci bez spalacza!!! dlaczego??????

karol911

Wysłana - 10 lutego 2010 18:14    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

tak jak w temacie. próbuję spalić fat, ale nic z tego

z suplementami ćwiczę od października. nigdy nie byłem podatny na przybieranie tłuszczu (np. w wakacje miałem złamaną nogę, więc tylko siedziałem przed kompem i obżerałem się przez miesiąc, a tłuszczu nie przybyło NIC możecie wierzyć lub nie, ale było tak jak piszę). z resztą nigdy nie byłem podatny na "otłuszczanie" się.
od kiedy jem kredkę i trzymam się diety, nabrałem sporo fatu (nie jest tego dużo, ale jak siedzę robią się spore opony no i z boków konkretnie mi zwisa sadło. dietę wysoko białkowo-węglowodanową stosuję od grudnia. nie będę jej pisał, bo nie ma takiej potrzeby). teraz nie biegam ze względu na pogodę, ale jeżdżę na rowerku ok 1h dziennie (od ok. 3 tygodni), trzymam się diety (bardzo ograniczyłem tłuszcze) i NIE MOGĘ POZBYĆ SIĘ TŁUSZCZU!!!
po ok trzech tygodniach jeżdżeniu na rowerku PRAWIE nie widać różnicy.

więc chciałbym spytać, jaki spalacz fatu jest najskuteczniejszy i jakie suplementy połączone ze spalaczem dadzą mi najlepszy efekt?

pozdrawiam serdecznie i liczę na pomoc.

Zmieniony przez - karol911 w dniu 2010-02-10 18:16:37

"Go hard... Or go home..."

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 lutego 2010 19:16 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

misterjo

Wysłana - 10 lutego 2010 19:16    Edytuj Cytuj
Pewnie dieta dupna i dlatego nie chudniesz. Wklej ją tu i założe się, że jest do bani. Patrzysz na obwody, czy tylko na wagę ?? Zdrowych tłuszczy się nie ogranicza , a wręcz przeciwnie dodajesz je. I jaki dajesz rozkład b w t ?? I ćwiczysz na siłce, czy tylko rower ??

Zmieniony przez - misterjo w dniu 2010-02-10 19:46:53

karol911

Wysłana - 10 lutego 2010 20:32    Edytuj Cytuj
o dietę się nie martw, układał mi ją trener na siłowni więc nie jest do bani. no chyba, że podważasz jego autorytet i uważasz się za lepszego eksperta w tej dziedzinie,to zwracam honor.
patrzę na obwody i na wagę. nie jestem otłuszczony na CAŁYM ciele, problem dotyczy tylko brzucha i boków, na resztę nie narzekam.
na siłowni ćwiczę 4 razy w tygodniu + rower.

"Go hard... Or go home..."

misterjo

Wysłana - 10 lutego 2010 21:03    Edytuj Cytuj
Nie uważam się za eksperta, ale może tą dietę co ci ułożył po prostu nie działa na ciebie. Tak z ciekawości mógłbyś ją wkleić , bo wydaje mi się, że za dużo węgli masz i dlatego nie chudniesz. Może spróbuj diety low-carb z manipulacją węglami ?? Bo jeśli masz siłkę 4 razy w tygodniu i robisz aeroby to problem musi tkwić w diecie tak mi się wydaje, bo jakie inne wytłumaczenie.

Zmieniony przez - misterjo w dniu 2010-02-10 21:08:57

TheBigBoss

Wysłana - 10 lutego 2010 21:34    Edytuj Cytuj
wklej diete ,to poprawimy tak ze fat poleci,damy nowa na mase beztluszczowa a na koniec spalacz i bedzie six pack ! Trener moze sie mylic,diety robione przez osoby trzecie to lotto !Dzialaja na ektomorfow glownie :P

misterjo

Wysłana - 10 lutego 2010 23:33    Edytuj Cytuj
I pytanie jeszcze mam . Skoro dietę układał ci trener, plan pewnie też to skoro po 3 tygodniach nie ma żadnego rezultatu to dlaczego do niego z tym nie pójdziesz, tylko na forum piszesz ??

baton_91

Wysłana - 11 lutego 2010 13:05    Edytuj Cytuj
napisz nam twoja diete i daj wiecej danych to zaraz sie przekonamy w czym tkwi problem

-klej

Wysłana - 11 lutego 2010 16:32    Edytuj Cytuj
może jednak nabrałeś po prostu wody,jak to przy kretce często bywa..

blo yo mind.

misterjo

Wysłana - 11 lutego 2010 16:47    Edytuj Cytuj
I co myślisz, że utrzymuje mu się przez 3 miesiące woda ??

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

fat nie leci bez spalacza!!! dlaczego??????

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.