Tym postem chcialem sie dowiedziec jak patzrycie na ta sprawe,bo oprocz typow ktorzy rygorystycznie trzymaja sie diety ( a takich jest pewnie mniejszosc,sam naleze do przyslwoionej wiekszosci ) sa ci ktorzy nawet dosc czesto siegaja po taka zywnosc ...Wiec chodzi o to jesli macie juz ochote "zgrzeszyc" to na co decydujecie sie z wiekszym bolem serca a na ktor rzeczy z tej polki patzrycie z przymrozeniem oka i czy prowadzicie wogole selekcje typu : "to jeszcze mozna od biedy zjesc a tego absolutnie nei tykam"??.....
pierwsza by zobaczyc twoje oczy... druga, druga... by zobaczyc twoje usta... trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...
A.W.O.L.
Ekspert -
1069744370000
Kamson
Wysłana - 25 listopada 2003 13:02
hehe tak to sie mowi raz na miesiac,gora dwa a czasem wyjdzide z tego ze 2 razy w tyg sie zdarzy jakims cudem No i co wynika z twojej selekcji bo w sumie jednym z glownych celow tego postu jest podzielenie tych mniej szkodliwych fast-foodow i tych troche bardziej aby wybrac mniejsze zlo..... Pozdro!!
.....Zycie Jest Walka....
"Życie jest Walką.."
1069761726000
Cichy-Figa
Wysłana - 25 listopada 2003 14:30
Ja jak jestem pozadomem i naprawde nie mam co sensownego zjesc to sobie wciagne. ALbo po dyskotece DObra Wiem,ze jestem zly
-=()=-Red : "Nasze Zdjęcia"-=()=- -=()=-1 Miejsce w Konkursie Moderatorów-=()=- -=()=-Kultura i Etyka = Kulturystyka-=()=-
-=Red : "Nasze Zdjęcia" & "O siłowni, po siłowni"=- -=Mój Sklepik - <-Suple-> ! [http://www.sfd.pl/temat163002/#post10/] -= Mafia.Suple.Hardcor.Pl i VITALMAX rulez =-
1069767057000
SFD
Wysłana - 25 listopada 2003 14:32
Czasem jadam rózne fast foody ale nigdy nie tykam frytek - białka śladowe ilości tylko sam spieczony tłuszcz i węglowodany
What we do in live - echoes in the eternity.
1069767149000
Kamson
Wysłana - 25 listopada 2003 17:02
heh tak myslalem - przyznaja sie nieliczni a jak juz to tylko wspomna ze czasem cos tam sie zdarzy moze spece od odzywiania wypoiwedza sie ktore fast-foody szkodza mnie ktore wiecej i pod jakim wzgledem...Ja jestem np ciekaw co powiecie na temat kebaba.....
.....Zycie Jest Walka....
"Życie jest Walką.."
1069776170000
StaRa_EkiPa
Wysłana - 25 listopada 2003 17:31
Cichy: "to sobie wciagne. ALbo po dyskotece " Chyba przed dyskoteką Ja do fast food'ów nie chodze (b. rzadko kiedy) ale często jakiegoś poczusia se zjem
"naprawde nie mam co sensownego zjesc to sobie wciagne." Patrz na znaki interkpunkcyjne, a bedzie dobrze
-=()=-Red : "Nasze Zdjęcia"-=()=- -=()=-1 Miejsce w Konkursie Moderatorów-=()=- -=()=-Kultura i Etyka = Kulturystyka-=()=-
-=Red : "Nasze Zdjęcia" & "O siłowni, po siłowni"=- -=Mój Sklepik - <-Suple-> ! [http://www.sfd.pl/temat163002/#post10/] -= Mafia.Suple.Hardcor.Pl i VITALMAX rulez =-
1069788225000
StaRa_EkiPa
Wysłana - 25 listopada 2003 21:29
Eh Cichy musiałeś zepsuć zabawe Nie lubie cie Ja tu chciałem w żart obrócić twe wciąganie, a Ty musisz się tłumaczyć i bronić... Marciniecki: zerkniesz na moją dietę?