Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 998 razy
słowa kluczowe: enan  drol  enan  wino 
Autor

enan + m-drol czy enan + wino?

GrUbYgr

Wysłana - 20 września 2009 11:06    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam. Czy lepiej w cyklu połaczyc enan z winem czy enan z m-drolem? pozdrawiam

cel cyklu to masa i siła ale żeby ta masa była w miare czysta

wiek 18, staz ok 3 lat

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 września 2009 11:07 
W większości przypadków polecamy:

Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

odzywa18

Wysłana - 20 września 2009 11:07    Edytuj Cytuj
ja polaczylbym z winem nie mam jakos przekoannia do ph

Ekspert -

GrUbYgr

Wysłana - 20 września 2009 11:10    Edytuj Cytuj
wiesz kumpel brał m-drola solo i sam byłem ździwiony efektami na nim więc mam dylemat hehe

04mike

Wysłana - 20 września 2009 11:15    Edytuj Cytuj
mdrol a wino to jedna 2 rozne srodki , mdrol mardziej na mase wino lepsze do wycinki
mdrol konkretnie kichy kreci, ale jak masz ochote to wal masa calkiem nie najgorsza idzie

MYŚLENIE NIE BOLI!!!
Znawca -

odzywa18

Wysłana - 20 września 2009 11:16    Edytuj Cytuj
ja nie mowie ze m-droll jest hoojowy, sam kiedys bralem Trenadrol i bylem zadowolony z efektów

Ekspert -

GrUbYgr

Wysłana - 20 września 2009 11:20    Edytuj Cytuj
no mi chodzi ogolnie o mase narazie... to chyba winko zostawie na wycinke teraz bedzie cykl enan + m-drol.

czemon

Wysłana - 20 września 2009 14:19    Edytuj Cytuj
powiem tak porobi cie konkretnie a jakie dawki masz zamiar ładowac ? lepiej sie w dobre osłonki zabezpiecz na tym mdrolku i z jakiej firmy mdrol bedzie ?

Zmieniony przez - czemon w dniu 2009-09-20 14:21:09

2 kroki w przód jeden w tył i tak do usranej śmierci

GrUbYgr

Wysłana - 20 września 2009 15:15    Edytuj Cytuj
czemon a jakie dawki polecasz? 2 tab ed? a m-drol będzie taki:

M-DROL od Competitive Edge Labs

czemon

Wysłana - 20 września 2009 15:26    Edytuj Cytuj
rozumiem będziesz brał tak ?
enan 1-8 XXX
mdrol- tu bym polecił ci 1 tydzień 1 tabs a potem 2-3 po 2 nieźle grzeje po ciśnieniu a jeden tabs dlatego albyś zobaczył czy podziała bo jeżeli wcześniej nie miałeś z tym styku to ta po jednej tabsie zobaczysz jak organizm reaguje ja osobiście szamałem mdrola z CEla tak jak ty ale cykl mi nie wyszedł bo dostałem w srodku jakieś alergi i cały spuchłem i szybko do szpitala trzeba było za******lac ale oceniam go pozytywnie i to bardzo po jakis 4 dniach już go czułem i to dobrze (może se wkręcałem ale starałem sie nie :D) w 2 tygodniu gdzy wszedłem na 2 tabs była masakra ciśnienie mi troszke czache roz******lało ale co tu wiele gadac siła w przeciagu 2 niecałych tygodni +10 na barki po długiej stagnacji :D a na samym początku 3 tygodnia wszystko poszło sie ***ać :D a następnie za niecały miesiac skręciłem bark :D

Zmieniony przez - czemon w dniu 2009-09-20 15:29:35

Zmieniony przez - czemon w dniu 2009-09-20 15:31:28

GrUbYgr

Wysłana - 20 września 2009 15:34    Edytuj Cytuj
haha brawo jasiu xd

słuchaj jak ja jechałem na 2 oralach (wino + meta) 2 tyg bez oslonek i nawet watroba mnie nie zakuła to mysle ze z tym ph bedzie w miare ok. Mysle ze przez 1 tydzien tak jak mowisz bede brał po 1 a potem do konca cyklu po 2.

czemon

Wysłana - 20 września 2009 15:40    Edytuj Cytuj
chcesz jechac mdrola do końca cyklu ? powodzenia a tak pozatym towino nie umywa sie do tego razem z metą

ewentualnie jedz 2 tygodnie on 2 of 2 on 2off

Zmieniony przez - czemon w dniu 2009-09-20 15:41:42

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

enan + m-drol czy enan + wino?

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.