Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
potrzebuje zbic troche wagi chce zejsc do 75 kg myslalem nad cyklem z efka lub clenem tylko nie wiem co wybrac jakie dawki itp troche wypadlem juz z obiegu w temacie   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 19   Waga: 86   Wzrost: 180   Obwód klatki: 115   Obwód ramienia: 40   Obwód talii: 95   Obwód uda: nie znam   Obwód łydki: nie znam   Staż na siłowni: ponad 3 lata teraz roczna przerwa poswiecilem sie sw   Ilość spożywanego białka: 3   Ilość spożywanych węglowodanów: 1   Ilość spożywanych tłuszczów: 4   Opis przebytych cykli sterydowych: kiedys oma meta prolo winko   Trening: 5x w tygodniu boks 2x mma   Cel cyklu: zbicie wagi   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: ponad rok   Poziom BF%: nie wiem   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): tycia   Stan zdrowia: dobry   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: nie narzekam   PPM podstawowa przemiana materii: .   Wyciskanie leżąc (MAX): treningi silowe robie z wykorzystaniem ciezaru ciala zeby sie nie spowalniac   Martwy ciąg (MAX): j.w   Przysiad (MAX): j.w
a to już bez efki lub clenu nie dasz rady zrzucić paru kg ?
1268520410000
jacek1111
Wysłana - 13 marca 2010 23:52
dalbym rade ale mam na to tylko poltora miesiaca a 11 kg to nie jest malo a nie mam zamiaru robic poraz kolejny bledu i zrzucac 10 kg w ciagu 2 tygodni poza tym gdybym tego nie chcial to bym nie otwieral tego tematu...
1268520729000
plik77
Wysłana - 14 marca 2010 00:10
WITAM MAM DOSTEP DO GELU ''ANDROTOP'' PROSTO Z APTEKI WIEC TO PEWNIAK , SA TO SASZETKI PO 5ml GELU KAZDA 50mg.Z TEGO CO SIE ORIENTUJE JEST TO TESTOSTERON KROTKI ESTER TAK??? JAK UWAZACIE CZY JEST TO SRODEK KTORY WOGOLE MOZE POSLUZYC JAKO STERYD CZY GENERALNIE TO KICHA ??? A MOZE KTOS TO BRAL ??? JAKIE MIAL EFEKTY??? CO TO WOGULE JEST ??? CO MYSLICIE O TYM SRODKU ??? PS. PISZE TUTAJ BO COS SIE ZJE....LO I NIE MOGE ZALOZYC NOWEGO TEMATU -SORRY !
kto nie bral-ZACZNIE ,kto bierze-NIE BEDZIE MOGL PRZESTAC... Dr.STERYD
1268521823000
jacek1111
Wysłana - 14 marca 2010 14:59
dzieki za odpowiedz
1268575152000
GUERRERO
Wysłana - 16 marca 2010 10:21
11kg to w chooj!!! sam ćwiczę sw i walczę z masą, mam już dosyć efki i klena na mnie najlepiej działa t3, ale w mojej opinii nie zrobisz tyle...a jak zrobisz to będziesz chwiał się na nogach, napisz kiedy masz wagę, jak w dzień gali to lipa, a jak prędzej to uderzaj diuretyk cytogenix imo najlepiej, oszczędza potas
no mam niecale potora miesiaca i wage mam dzien przed i w dzien walki a wiec nie chce sie odwadniac za bardzo bo bede bez mocy to bedzie pierwszy cykl na tym to mysle ze zrobie do tego 8 treningow we tygodniu w dresie raczej dam rade :) tylko nie wiem jak zaczynac ten clen i ile to ciagnac myslalem nad czyms takim 2dni efka/2dni clen i tak w kolko przez te 6 tygodni tylko nie wiem ile tej efki i clenu dac mysle zeby zaczac od jednej tabletki i jak przestanie klepac to dawac wiecej
1268772279000
rozwazny87
Wysłana - 14 kwietnia 2010 20:27
GUERRERO a mozna wiedziec jak dawales sobie rade na clenie bo ja przy low carb i clenie ch*jowo sie czuje bez mocy wogole,zmniejszona wytrzymalosc i sila na efce podobnie.. a jakos kilosy nie leca za masakrycznie szybko