co sadzicie o nowym stacku olimpu? bo nie wiem czy zakupic, jednak troche kosztuje a starczy na pol miesiaca przyjmowania wg. dawek zalecanych na opakowaniu
co do dzialania nie wypowiadam sie ,ale chetnie wyslucham , bo jeden z moich cykli w okresie jesiennym bedzie sie opierał na ko/xp
Ekspert -
1123774684000
Bajerj
Wysłana - 11 sierpnia 2005 17:38
chłopie jest już kilka postów załozonych o wynikach KO nawet kilka niżej pod twoim wiecej poczytaj trochę a tak wogóle to mało kto dokończył cykl i daltego jescze nie ma ciekaweych relacji
no domyslam sie ale chodzi mi w sumie o dzialanie itd, bo za cene KO mozna kupic naprawde dobra kreatyne ktora starczy na dluzszy cykl i pewnie dolozy sie kilka zlotych i starczy jeszcze na dextroze itp.
1123774932000
giecik crazy picker
Wysłana - 11 sierpnia 2005 17:43
Kup, spróbuj i przekonaj sie.Zycie należy do odważnych
DORADCA W DZIALE SUPLEMENTY I ODŻYWKI
Ekspert -
1123774999000
Bajerj
Wysłana - 11 sierpnia 2005 17:45
tak jak giecik ale jezeli masz kupic tylko jedną puche KO to lepiej walnij duża puchę cell pumpa 665g za 105 zł czyli ok 10 zł taniej od KO
banan to widze ze bedziemy mili podobne cykle ja chcem teraz na wrzesien zrobic Xp + Cp a pozniej tak grudzien moze styczen Xp + K.O. choc zastanawiam sie jeszcze nad Clout czy cos takiego podobno konkretny stack duzo osob poleca