Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

efekt jojo po fat burner'ze

tini-mini

Wysłana - 12 sierpnia 2005 19:11    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam,
zamierzam się zacząć posiłkować thermo fat burnerem treca, ale martwi mnie ta jedna rzecz, mianowicie efekt jojo. Fat burner przyspiesza sztucznie przemianę materii, więc jak przestaje się go zażywać nasza przemiana materii zostaje nagle spowolniona, a tu tylko krok do efektu jojo(a nawet do większej wagi niż przed odchudzaniem). Już gdzieś tutaj przeczytałem, że ktoś brał jakiegoś fat burnera i schudł 8 kg, po czym 2 miechy po zaprzestaniu brania ważył już 9 kg więcej!!! Jak sytuacja wyglądała u Was? Będę wdzięczny za szybką odpowiedź.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 sierpnia 2005 19:46 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Ripper14

Wysłana - 12 sierpnia 2005 19:46    Edytuj Cytuj
Przemianę materii regulujesz dietą, jeśli będzie ciągle dostosowaywana (z głową!) to efektu jojo nie będzie..
Fat Burner to tylko lekka pomoc nasilająca termogenezę i polepszająca lekko komfort redukcji..
pozdrawiam

Smerfujący Moderator
Specjalista -

Czarnyy

Wysłana - 13 sierpnia 2005 10:00    Edytuj Cytuj
Jesli ktos ma diete z ujemnym bilansem kalorycznym i konczy redukcje to wiadomo ze jak zacznie wpieprzac pizze, frytki, jakies fast food-y itp to waga nie bedzie stala w miejscu. Jesli sie dalej trzyma nawet jako-taka diete z takim zpaotrzebowaniem jakie potrzebujesz to nie bedzie zadnego problemu. Odradzal bym natomiast robienie od razu masy po cyklu na redukjce.

"Dzisiaj jestem mały, jutro będe duży"
Najlepsze wg was stacki kreatynowe - ankieta [http://www.sfd.pl/temat245224_strona1/]
Znawca -

Grasik ZASŁUŻONY

Wysłana - 13 sierpnia 2005 10:02    Edytuj Cytuj
http://www.sfd.pl/temat214651/
polecam

za jojo nie jest odpowiedzialy środek, a nasz sposoob odżywiania

28:06:42:12
That is when the world will end.
Ekspert -

Asa-Thor

Wysłana - 13 sierpnia 2005 10:03    Edytuj Cytuj
jelsi ktos wraca do starych nawykow zywieniowych to niech sie nei dziw ze wraca i stara waga

ekspert odzywiania i suplementacji

tini-mini

Wysłana - 13 sierpnia 2005 11:31    Edytuj Cytuj
Wielkie dzięki za te odpowiedzi, naprawdę mi pomogły.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

efekt jojo po fat burner'ze

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.