Ja podczas suplementacji Termogenikami ktore zawiery efedryne uczylem sie "łatwiej". Łatwiej to znaczy szybciej zapamietywalem i potrafilem sie nauczyc wiecej materiału. Czy to jest bezpieczne to zalerzy, na kazdego moze działac indywidualnie. Jesli chodzi o czysta efedrynę(syntetyczną) to wydaje mi sie ze to juz za mocny srodek, jesli masz problemy z sercem,cisnieniem to absolutnie syntetyczna eferdyna odpada. Ale nawet jak jestes zdrowy odradzałbym ją w takiej postaci. DO Nauki uzywwalem Lecytyny,Tyrozyny, i Efedryny swego czasu która byla w Ultra Ripped, i bylem zadowolony.
Zmieniony przez - Bahamut w dniu 2004-03-06 15:13:11
*********************** DORADCA DZIAŁU ZDROWIE DORADCA DZIAŁU COMBAT&SAMOOBRONA MODERATOR DZIAŁU ZDROWIE Nieaktywny Moderator Combat&Samoobrona ***********************
Znawca -
1078582343000
Fuckmaster ZASŁUŻONY
Wysłana - 06 marca 2004 15:19
mozna sie uzależnic
1078582744000
Bahamut
Wysłana - 06 marca 2004 15:23
Fakmaster ma racje, mi ciezko bylo potem odstawic te srodki z efedryną. Po Zjedzeniu 2 opakowan(240) tabletek, az sie potem przestraszylem ze tak ciezko mi bez tej efedryny wytrzymac, czulem po prostu lekki fizyczny głód na efedryne, Od tamtej pory jej nie bralem i wszystko wrócilo do normy. Ale lepiej byc ostroznym...
*********************** DORADCA DZIAŁU ZDROWIE DORADCA DZIAŁU COMBAT&SAMOOBRONA MODERATOR DZIAŁU ZDROWIE Nieaktywny Moderator Combat&Samoobrona ***********************