Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 213 razy
słowa kluczowe: dziwi  mnie 
Autor

dziwi mnie to...

arek_0

Wysłana - 20 września 2009 16:41    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, jakieś 2 tygodnie temu piłem wódkę, wszystko ok, poszedłem spać wstaje rano czułem się całkiem dobrze i po jakimś czasie wypiłem 1l tigera. Za jakis czas serducho zaczelo mi nawalać, myslalem ze zemdleje, ale zaraz sie troszke uspokoiło i poszedłem spać. Rano czulem sie jakis oslabiony i taki efekt utrzymywał sie 2 dni. Po 2 dniach wszystko wrociło do normy, myślałem, że już wszystko gra, przyszedl weekend to znowu sie gorzałke wypilo, i sytuacja podobna, tym razem mniejsza ilośc tigera wypiłem ale efekt byl mocniejszy niż poprzednio. Serducho nawalało czułem sie obolały efekt sie utrzymywał dłużej. Prosze o porade co to moze byc, dodam ze malo spalem w tym okresie, dlugo siedzialem przy kompie po okolo 10-11h i mało jadłem. Czuje sie coraz lepiej, ale mam jakies obawy ze to moze nagle wrocic, cisnienie sie utrzymuje wyższe, czy to może byc zatrucie nikotynowe ? czy może cos sie osadziło w organizmie i zalega przez co sie taki efekt utrzymuje. Dzieki za porade.

P.S robilem badania Dna oka czy nie ma tam podniesionego cisnienia i wszystko wyszło prawidłowo.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 września 2009 16:53 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

flex1976 NO PAIN NO GAIN

Wysłana - 20 września 2009 16:53    Edytuj Cytuj
to sprawdź sobie ciśnienie po przepiciu i po wybiciu litra tigera
poza tym pamiętaj że alkohol to trucizna

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Specjalista -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.