Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 39032 razy
słowa kluczowe: duże  sutki 
Autor

duże sutki

SFD

Wysłana - 12 września 2004 20:09    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez Fuckmaster z działu 'Odżywki, Suplementy'.

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Cześć! Siemka planuję rozpocząć ćwiczenie na siłowni, bo mam duże sutki i kumple się z nich nabijają. Czy jak poćwicze na klate to one się zmniejszą ?? Czy jak można robić żeby były mniejsze bo naprawdę mam z tym problem:( Słyszalem kiedyś że jest to spowodowane tym że mam za dużo jakiegoś hormonu ale nie wiem dokładnie jakiego. Jest możliwość stosowania preparatu który sprawiłby że organizm wydzialałby mniej tego hormonu. Z góry dziękuje za odpowiedzi, proszę to naprawdę ważne i sorka za poplątanie ale pisze na kolanie :P

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 września 2004 20:15 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe ,  odżywki na masę

sebciol

Wysłana - 12 września 2004 20:15    Edytuj Cytuj
wypełnij profil bi nic o tobie nie wiemy.ale jeśli masz jakis problem z hormonami to chyba powinneś zasięgnąć rady lekarza.a moze poprosty jestes za mocno otłuszczony na klacie i wtedy cwiczenia ci pomoga.spalisz troche tluszczu no i jak pocwiczysz to podniesie sie troche poziom testosteronu

Las jest dla mnie wytchnieniem...
Lecz mięsni siła dzikim pragnieniem...

Babe20

Wysłana - 12 września 2004 22:39    Edytuj Cytuj
Z tego, co wiem, to jak się bierze tabletki antykoncepcyjne sutki robią się większe, więc o ile to nie jest kwestia tkanki tłuszczowej, jak wspomnieli moi przedmówcy, to to jest sprawa hormonów i najlepiej idź do rodzinnego, żeby dał Ci skierowanie do ENDOKRYNOLOGA. I zrób badania krwi na poziom hormonów. A swoją drogą, może już taka Twoja uroda?

Podrowionka

SFD

Wysłana - 14 września 2004 17:55    Edytuj Cytuj
Trochę się wstydze iść do lekarza. Nie jestem za gruby. Aha jak podniose poziom testosteronu to one zmaleją? dobrze zrozumiałem?

Babe20

Wysłana - 14 września 2004 18:06    Edytuj Cytuj
Nie mam zielonego pojęcia. A nie pomyślałeś, że może masz już takie sutki i tyle ?

sebciol

Wysłana - 14 września 2004 23:06    Edytuj Cytuj
no niekoniecznie moze masz to zapisane w genach a tak powaznie to cwiczenia moga pomoc bo jak rozbudujesz mieso na klacie to troche sie naciagnie skora i moze wtedy...trudno mi powiedziec a co do łapiduchów to nie ma sie co wstydzic od tego sa by pomagac i łaski nie robia.kiedys sie wstydzilem isc z zylakami odbytu bo sratata jakas glupia falszywa duma ale jak mi sie rozsypal i krew sie z doopy polala to biegiem polecialem i zrozumialem ze takim falszywym wstydem to mozna se kuku zrobic.pozdro

Las jest dla mnie wytchnieniem...
Lecz mięsni siła dzikim pragnieniem...

Lipaa

Wysłana - 15 września 2004 15:11    Edytuj Cytuj

SFD

Wysłana - 16 września 2004 19:13    Edytuj Cytuj
Kwestia genów...nie sądze. Jak je potrę to się robią mniejsze a po chwili znowu większe. Tak iż mniemam iż to może być problem hormonów albo coś w tym stylu?

wysek mk

Wysłana - 29 grudnia 2005 09:59    Edytuj Cytuj
a może wstrzykiwac sobie testosteron domięśniowo bo tez mam taki problem

NIECH MASA BĘDZIE Z TOBĄ!!!

B-REAL www.fight24.pl

Wysłana - 29 grudnia 2005 13:22    Edytuj Cytuj
a wy jestescie d****e

takie cos moze wystepowac podczas dojrzewania...jesli jest w miare male to powinno samo zejsc, jak nie to do lekarza.

I nie gadajcie o zadnych zastrzykch
Takie cos moze byc przyczyna za duzego poziomu estrogenu
Od koxu tez moze byc ale pewnie nie bierzesz

http://www.sfd.pl/Search.asp?wczym=tytul&search=ginekomastia

milej lektury

Zmieniony przez - B-REAL w dniu 2005-12-29 13:34:08

nioonia

Wysłana - 29 grudnia 2005 17:40    Edytuj Cytuj
wysek hehe zero or die !!!

wstydzisz sie bo sie koledzy smieja ? to widocznie masz dziwnych kolegow moze nalezy ich zmienic i zaakceptowac siebie?
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 8 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

duże sutki

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.