Kto wg. Was jest najelpszy dryblerem? Na swiecie? W polsce? Moje typy : swiat: Ronalidnho - potrafi zrobic wszystko z pilka Ronaldo - piekne zwody, niesamowite przyspieszenie Robinho - widzialem Go ze trzy razy w akcji, ale Jego dryblingi wygladaja pieknie C. Ronaldo - troche moze czasami przeszkadza z tymi dryblingami, ale fajnie sie to oglada Riquelme - malo razy GO widzialem, ale gra fajnie %) Carlos Alberto - mlody, a umie duzo, bedzie gwiazda (chociaz juz jest ) Zinedine Zidane - kozak, umie zakrecic Luis Figo - piekne raajdy a polskich dryblerow to jakos nie znam zapodawajcie swoje typy a Polskich dobrych dryblerow to nie bardzo znam
o wlasnie Okocha i Robben zapomnailem, jeszcze dodam Djibrila Cisse (tak sie chyba pisze:D)
edit: jak moglem zapomniec o Ibrahimovicu (chyba sie inaczej pisze ) On jest przeciez najlepszy! 8 Jego dryblingi sa najlepsze, lepsze od wszystkich (moze przesadzam) Jeszcze Poborsky, Rosicky i Baros pewnie sobie cos jeszcze przypomne
Zmieniony przez - erminho w dniu 2005-02-16 12:17:24
Widziałem kiedyś gola Ibrahimovica. Położył na ziemi 4 obrońców i bramkarza i strzelił do pustej bramki, mistrzostwo . Okocha i Poborski też ładnie mieszają .
DUDEK mowilem juz o tym golu na forum, w temacie TOP GOAL 2004 [czy jakos tak] ta bramka miala pierwsze miejsce Co do dryblerow to jeszcze Del Piero i moze van der Vaart
przypomnialem sobie jeszcze o Everthonie tez pieknie dryblowal w BVB
Zmieniony przez - erminho w dniu 2005-02-16 13:58:24
Z Polskich to chyba Citko (pamietam jak wszyscy sie nim podniecali wtedy co strzelil gola anglikom), i jeszcze taki gosc co gral w reprezentacji na pomocy a teraz gra i trenuje jakis tam zespol z Chicago w MLS (chyba wygrali lige)-Nowak a imienia nie pamietam
<<<<<LoL>>>>>
1108572639000
schwindler
Wysłana - 16 lutego 2005 18:15
Erminho nie wiesz kiedy bedzie powtorka tego meczu?? a co do tematu to wg mnie najlepszymi dryblerami są:C.ronaldo,Adriano,Ibrahimović,Robinho tez sie fajnie bawi...a polski to chyba Gregry rasiak nie?