Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 148 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Zdrowie
drganie miesni przy zasypianiu 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: drga miesni zasypianiu
Autor "drganie miesni przy zasypianiu"   

NGE
 Wysłana - 5 luty 2010 20:29        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam.
otoz czasem przy zasypianiu, wlasciwie jak juz prawie spie, jestem na takim pol snie czuje ze dra mi cialo szczegolnie nogi. Ustepuje po calkowitym wybudzeniu,poruszeniu, lub jesli zasne calkiem, z tego co czytalem to normalne, tylko wlasnie wolalbym sie upewnic czy tak jest naprawde?
Ni zdarza sie to nigdy w innej sytacji niz zasypianie, i to tez nie zawsze, co pare dni.

przyznaj SOG'a

monkey_uf
 Wysłana - 6 luty 2010 09:11      [zgłoszenie]

witam, ja miałem czasami drgania mięśni spowodowane zbyt dużą ilością tuńczyka.
jak go odstawiłem to wszystko wróciło do normy, może w twoim przypadku też nadmiar rtęci tak wpływa?

non omnis moriar~`

przyznaj SOG'a

papryczqaa
 Wysłana - 6 luty 2010 14:16       [zgłoszenie]

Albo musisz zacząć brać magnez czy coś? Jeśli będziesz maił tak długo to może idź z tym do lekarza.

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

drganie miesni przy zasypianiu

<< Szum uszny. / plytki krwi >>

Podobne: Dziwna rzecz się przytrafiła... | Jeśli przy wstawaniu masz zawroty głowy... | Kiedy przyjmować lekarstwa... | bolą mnie więzadła w miesniach naramiennych przy cwiczeniach | napiete miesnie.... prosze o rade tylko ekspertow... | czy sa masci rozluzniajace miesnie?

Warto przeczytać: oma meta deca tren wino most | magnez orotate | jak oliwe | wiczenia A6W | MUTANT MAS | orotate mg | cwiczenia A6W | dodaj forum | dawkowanie cm trec | dawkowanie jablczan cm trec | nutrex nowosc nabol 5 | jak stosować gainer i białko | xpand czy knockout czy horse power | shaker dla dziewczyn na przytycie | MadHuman | jaki spalacz kupic | jak szybko po treningu gainer | rzeszów boks walter | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL