Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 7562 razy
słowa kluczowe: drętwienie 
Autor

drętwienie rąk

Kamil102

Wysłana - 04 lutego 2006 13:07    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam
mam problem poniewaz drętwieją mi dłonie(w zasadzie az staw łokciowy tez tyle ze mniej).wczesniej drętwiały jak rano wstawałem, przewaznie dlatego ze spałem na nich i ból szybko mijał
dzis mam zdrętwiałe czły czas
rano sie obudziłem to az mnie bolały całe ręce.
jak jest przyczyna jak temu zaradzic?

Kamилек

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 lutego 2006 11:11 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Boofi

Wysłana - 05 lutego 2006 11:11    Edytuj Cytuj
było ....
idź do neurologa

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

Kamil102

Wysłana - 05 lutego 2006 12:06    Edytuj Cytuj
narazie sie obejdzie bez tego
dretwienie ustapiło po ok 3 godzinach, moze wpływ na to miało to ze spałem tej nocy 12 godzin i to głównie boku i tej ręce
jak sie to powtórzy to sie wybiore

Kamилек

SZCZYL

Wysłana - 07 lutego 2006 10:31    Edytuj Cytuj
Witam dołącze sie bo mi trafia sie równiez kiedy wstaj to az bol w lokciach ale dzis mialem ciekawe zdarzenie ktore mnie przestraszylo mianowicie siedzialem po sniadaniu przy kompie i nagle jeden palec zacza dretwiec pozniej nastepny i tak przeszlo na wszystkie, a ja patrze i masuje:-/ i skad to? czesto siedze i drentwieja mi nogi jak zaloze jedna na droga baadz normalnie na krzesle.Czy to zbraku witamin czy jak?

Sama

Wysłana - 10 lutego 2006 09:52    Edytuj Cytuj
W moim przypadku drętwienie rąk w nocy spowodowane jest złym funkcjonowaniem nerek. Kiedy mam z nimi kłopoty (przeważnie to tylko infekcja), a zażywam dodatkowo leki moczopędne lub nie daj Boże nieco alkoholu, to potem drętwieję. Jednakże miałam to też w dzieciństwie nagmninnie i wtedy to był bez wątpienia brak magnezu.

sys5015

Wysłana - 19 czerwca 2008 13:27    Edytuj Cytuj
czesc:) mam 17 lat i ostanio zdarzlo mi sie ze zdretwiała mi lewa reka od lokcia po palce wcale jej nie czulam pozniej zdretwiala mo polowa nosa po lewej stronie pozniej policzek a na koncu jezyk i zeby po lewej stronie wogole nie czulam zebow i jezyka prosze o odpowiedz bo nie wiem czy mam z tym gdzies sie udac dziekuje:) i do dam ze lewa reke mialam zlamana w lokciu z jakies 4 lata temu

Zmieniony przez - sys5015 w dniu 2008-06-19 13:29:34

Zmieniony przez - sys5015 w dniu 2008-06-19 13:30:18

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.