Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

doszlifowanie planu

kziel1

Wysłana - 06 września 2007 14:24    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

pon
trening niemieckich ciezarowcow na wyciskanie i przysiad

wt
wolne

sr
martwy 4x5
wioslowanie 3x7
drazek 2x7
shrugsy 2x20

czw
łydki
przedramiona

pt
trening niemieckich ciezarowcow na wyciskanie i przysiad

tak bedzie plan wygladal.Dodac/zmienic cos. jak przy takim planie ma wygladac trening tricepsa, dwuglowego uda i barkow? cwiczyc je czy wogole wyrzucic.

staz - 3 lata

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 września 2007 16:55 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

jarek1989o

Wysłana - 06 września 2007 16:55    Edytuj Cytuj

kziel1

Wysłana - 07 września 2007 19:09    Edytuj Cytuj
w dni nietreningowe przy programie trojbojowym dolaczyc aeroby czy lepiej HIIT? celem jest po prostu jakas aktywnosc w dzien nietreningowy przy zachowaniu najlepszej efektywnosci treningu trojbojowego.

Senegroth POWERLIFTING

Wysłana - 07 września 2007 19:27    Edytuj Cytuj
Jak nie musisz to najlepiej nic nie dołączaj. Przy treningu siłowym nie poleca się aerobów. HIIT jest jeszcze bardziej wymagający. Z dwojga złego wybrałbym lajtowe aeroby(15-25 minut) 2 razy w tygodniu, ale nie więcej. Najlepiej jednak jakbyś sobie odpuścił.

There is no reason to be alive if you can't do DEADLIFT!
Ekspert -

kziel1

Wysłana - 07 września 2007 19:55    Edytuj Cytuj
trening mam 4 razy w tygodniu, bieganie bedzie 2, a 1 raz wejdzie basen (stale tempo).

BonczasPRO

Wysłana - 09 września 2007 14:07    Edytuj Cytuj
Jesli moge sie wtracic to wg mnie TNC na przysiad moze byc zbyt duzym obciazeniem dla kregoslupa i rowniez smiem twierdzic ze 2 razy tygodniowo taka zabawa doprowadzi do przetrenowania, wiem po sobie ze nogi mimo wszystko bardzo łatwo przetrenowac. Chyba ze czujesz sie na siłach i sadzisz ze dasz rade sie zregenerowac, ale pamietaj ze wiecej nie znaczy lepiej. Ale to tylko takie moje skromne zdanie.

Pozdrawiam

Sie skacze sie pływa ciałko też sie zaj**iste ma, bajerka jest. No pain, No gain. Go out here and start train.

kziel1

Wysłana - 10 września 2007 07:41    Edytuj Cytuj
no dam lekko martwy ciag, a na nogi dojda tylko prostowanie i uginanie, wiec kregoslup ciagnie tylko przy przysiadach i martwym. sie zobaczy jak bedzie szlo

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.