Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 4197 razy
słowa kluczowe: doping  adamku 
Autor

doping o adamku

pro100

Wysłana - 06 lutego 2010 22:33    Edytuj Cytuj
To nie będzie dobry pojedynek do oglądania, w US nawet nie transmitują tego, licze na Polaka !
Znawca -

game1988

Wysłana - 06 lutego 2010 23:46    Edytuj Cytuj
pro 100 i to jest właśnie bolączka polaka zacznie się prawdziwa kasa jak będzie w HBO teraz to ochłapy są narazie nie ma takiej marki jak gołota jeszcze wyrobionej a już 33 lata na karku także czasu nie ma dużo
Znawca -

gardel

Wysłana - 06 lutego 2010 23:49    Edytuj Cytuj
**** z adamkiem ;p nawet jakby o 20.00 bylo to bym nie ogladal tego, na endrju sie czekalo do pozna, ale nie na admka litosci

wilkujlb

Wysłana - 07 lutego 2010 00:04    Edytuj Cytuj
koledzy nie podniecajcie sie nim juz tak
bo jak wylapie glebe to juz go nie bedziecie lubic :D
narazie jest dobry bo nie lezal
ale to sie zmieni w tej wadze

Zmieniony przez - wilkujlb w dniu 2010-02-07 00:16:14

"nie potrzeba mi omy,tescia,ani wina na nitrobolonie klatka tez sie napina" hahaha padłem k***a

game1988

Wysłana - 07 lutego 2010 00:17    Edytuj Cytuj
wilkujb niestety mylisz się już leżał z chadem dowsonem co prawda wstał ale przegrał
Znawca -

wilkujlb

Wysłana - 07 lutego 2010 00:22    Edytuj Cytuj
tak to byla 1 walka ktora padl ale
to jeszcze gowno o nim bylo slychac taka prawda ;)
a teraz go wypromowali pieknie

Zmieniony przez - wilkujlb w dniu 2010-02-07 00:23:13

"nie potrzeba mi omy,tescia,ani wina na nitrobolonie klatka tez sie napina" hahaha padłem k***a

ch00y

Wysłana - 07 lutego 2010 00:23    Edytuj Cytuj
chłopy kto to sa kliczki ?
moze o Mroczki wam chodzi ?

Zmieniony przez - ch00y w dniu 2010-02-07 00:24:52

wilkujlb

Wysłana - 07 lutego 2010 00:24    Edytuj Cytuj
bracia kliczko ukraincy jedni z lepszych ;)

ch00y

Wysłana - 07 lutego 2010 00:26    Edytuj Cytuj
a to dzieki :)
myslalem ze cos pokroju Mroczków
tak jak to przy Pudzianie bylo

game1988

Wysłana - 07 lutego 2010 00:31    Edytuj Cytuj
chooy kliczko to to samo co mroczki tylko więcej testa
Znawca -

Odpowiedzi jest na 13 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

doping o adamku

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  12  13   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.