Temat został odczytany 438 razy
słowa kluczowe: dokuczliwy  help 
Autor

dokuczliwy bol...HELP

Ampuł

Wysłana - 31 lipca 2010 11:11    Edytuj Cytuj
Witam
Mam do was Panowie pytanie
od 2-3 dni odczuwam bol w tylnej czesci plecow u dołu po bokach... bol pojawia sie przy wykonywaniu ruchu lezeniu zginaniu sie itd.. takie dokuczliwe klocie.. co to mzoe byc??bol kregoslupa??czy moze dolne miesnie przesilone..po treningu plecow np?? w ostatecznosci nerki?? ale chyba one bola przy sikaniu itd a nie tka ciagle jednostajnie dokuczliwie?? Nie ukrywam jestes na delikantym cykluz polskiej metki 1 tydzien...ale bol pojawil sie juz po 3 dniach.. co to moze byc?wiadomo lekarz ale chcialem zasiegnac waszej opini

BO Świat Jest Zbyt Duzy Zeby Byc Małym

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 31 lipca 2010 12:07    Edytuj Cytuj
Leć do lekarza, może masz zapalenie nerek, może przeziębiłeś pęcherz, może nadwyrężyłeś kręgosłup a może mięśnie grzbietu ?

Nikt nie postawi diagnozy.
Specjalista -

Ampuł

Wysłana - 31 lipca 2010 12:15    Edytuj Cytuj
hm ale pojawil sie ten bol na drugi dzien po treningu plecow grze robilem wiekszosc na wyvciagu.. wiec podejrzewam ze to chyba to bo boli wlasnie przy zginaniu itd..wiec nerki odpadaja podejrzewam nie chce diagnozy tylko poradzic sie chcialem

Nitroman Trec Nutrition

Wysłana - 31 lipca 2010 13:02    Edytuj Cytuj
Ręki uciąć nie dam, ale sądzę że nadciągnąłeś mięsień i to wszystko. Proponuje kupić maść rozgrzewającą, dobrze nasmarować miejsce które boli. Jeżeli ból nie ustanie po 2-3 dniach możesz się przejść do lekarza lepiej dmuchać na zimne. Pozdrawiam
Znawca -

Ampuł

Wysłana - 31 lipca 2010 13:15    Edytuj Cytuj
no wiadmo od wczoraj zaczolem smarowac..jestem pewny ze stalo sie to po treningu plecow bo we wtorek mialem a od srody zaczelo bolec albo czwartku... czy ktos orientuje sie jak nerki bola wogoel??bo cyztalem kiedys ze przy oddawaniu moczu ew moze byc inne zabarwienie moczu itd a ja czegos takiego wogole nie mam wiec chyba nerki wykluczam

Nitroman Trec Nutrition

Wysłana - 31 lipca 2010 18:05    Edytuj Cytuj
Uwierz mi Ampuł że gdyby to były nerki to wiedziałbyś, ból nerek nie należy do przyjemnych.
Znawca -

MARIO M. Cieśliński

Wysłana - 31 lipca 2010 19:38    Edytuj Cytuj
Zamiast maści rozgrzewającej zaproponowałbym jakąś przeciwzapalną i przeciwbólową typu ketonal żel,fastum żel,vortalen żel.Przy nerkach byś się z bólu poskładał.

Ampuł

Wysłana - 31 lipca 2010 19:53    Edytuj Cytuj
o takie odpowiedzi mi wlasnie chodzilo..bo wlasnie nie wiem jak nerki bola.. a ten bol jest dokuczliwy ale nie silny takie klocie i wydaje mi sie ze to od kregoslupa moze kregi..w rodzinie duzo ma problemy z kregami

MARIO M. Cieśliński

Wysłana - 31 lipca 2010 21:06    Edytuj Cytuj
Może to być przeciążeniowe,zwyrodnieniowe lub naciągnięcie i jeszcze cała inna gama może?Najlepiej udać się do kogoś co zajmuje się na co dzień sportowcami minimum ze zdjęciem,a jeśli jest fachura to też namierzy szybko zrodło emisji bólu.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

dokuczliwy bol...HELP

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.