Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 222 razy
słowa kluczowe: dodatki  diety 
Autor

dodatki do diety

hathakP

Wysłana - 22 września 2009 15:39    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam stosunkowo zbilansowana diete:

okolo 6:00 - sniadanko - 3 jajka, płatki ewentualnie troche orzechów
godzina 10:35 - serek wiejski
godzina 14:30 - kanapka z kurczakiem i warzywka.. ewentualnie tunczyk i makaron
okolo 16:30-17 obiad - kurczak ryż warzywa .. sok pomarańczowy
trening - 18-18:30 - 19:30-20
po treningu - tak jakby drugi obiad - kurczak ryz..
przed snem - ser bialy poltlusty.

Wiem ze jest troche nie dopracowana, ale na razie cos takiego stosuje mniej wiecej. Trening 3 razy w tygodniu na silowni i w dni nietreningowe basen. trenuje dzielonym.. ale na moje oko jest troche zbyt podstawowy.. duze partie miesniowe - klatka, grzbiet, nogi.. i do tego biceps triceps no i brzuch oczywiscie.

Chce złapać troche masy ale jednoczesnie mam troche tluszczyku. Wzrost 187 waga 76kg. staz treningowy - niewielki - na silowni trenuje chyba od 3 - 4 tygodni tym wlasnie planem 3 razy w tygodniu. Kupilem gainera- trec mass xxl .. narazie 1 kg na sprobowanie.. planuje kupic do tego bialko, nie wiem jeszcze jakie i najpewniej dopiero za jakies 2 tygodnie. Zastanawiam sie jak wpleść to w diete i czy to co do tej pory robie ma okazje dawac jakies efekty treningowe.. bo poki co czuje jakies.. ale chcialbym robic wiekszosc rzeczy tak jak potrzeba zebym zbyt szybko nie wymiękł. Dziekuje za pomoc.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 września 2009 15:45 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

fzhut85

Wysłana - 22 września 2009 15:45    Edytuj Cytuj
Podlicz ile Ci wyszło ww,białka i tłuszczy na kg ciała...

LUdzie którzy bija koksy są dla mnie niczym... nIczym bracia

Mihupaw

Wysłana - 22 września 2009 15:48    Edytuj Cytuj
masa i ewentualnie białko bierzesz według braków w diecie, jeżeli w śniadaniu było mało białka możesz dodpić ewentualnie zakuionym, to samo z gainerem (mass xxl), to jest żarcie w proszku czyli dodatek, popracuj troche jeszcze nad dietą, wrzuć ją w dział odżywianie, oblicz dziennie zapotrzebowanie, ropisz b/t/w i zobaczysz jakie i czy w ogóle są Ci potrzebne suple

żeby rosnąć to trza umić;)
Znawca -

DUDEK

Wysłana - 22 września 2009 16:05    Edytuj Cytuj
KG BCAAA

Wejdź na MOTYWATOR TRENINGOWY - wszystkie moje artykuły w pełnej wersji i najlepsze z sfd.pl
find us on facebook [http://www.facebook.com/motywatortreningowy]
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.