Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 13144 razy
Autor

dobry ortopeda w Poznaniu>?

ruido

Wysłana - 08 października 2007 19:43    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam!
szukam dobrego ortopedy w Poznaniu. Jezeli kogos znacie PROSZE dajcie jakis namiar bo szukam i znalezc nie moge...
pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 października 2007 12:09 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

ambrii

Wysłana - 15 października 2007 12:09    Edytuj Cytuj
Hej,
w Poznaniu dobrych ortopedów troche jest, co by nie mówić, to na brak specjalistów w naszym mieście narzekać nie morzemy. Ci najlepsi podzielili się jeszcze, nie zawsze do końca oficjalnie, na drobniejsze specjalizacje, w których są prawdziwymi ekspertami - tak więc mamy ortopedów "od kolan", "od kręgosłupa", itd. Napisz, o jaką część organizmu chodzi, to będę mogła podać Ci bardziej konkretne informacje. Tymczasem - pozdrawiam

ruido

Wysłana - 17 października 2007 17:00    Edytuj Cytuj
chodzi o nadgarstek. z gory dzieki za pomoc

Tomy_Q

Wysłana - 17 października 2007 17:10    Edytuj Cytuj
Witam serdecznie! Poszukuję dobrego lekarza "od kolan"...czy mogłabyś polecić jakiegoś w poznaniu? Z góry dziękuje i pozdrawiam!!!

Nothing's Impossible ];->

ambrii

Wysłana - 19 października 2007 00:44    Edytuj Cytuj
Dobrze moi Panowie, wiem już coś więcej, pozwólcie więc, że odpowiem Wam "za jednym zamachem":)

W sprawach dotyczącej kończyny górnej, a zwłaszcza nadgarstka, polecam udać się do prof. Leszka Romanowskiego, obecnie zastępcy kierownika Kliniki Chirurgii Ręki w spsk 4 na 28 czerwca. Facet jest bez dwóch zdań najlepszy, nie zapomina, że oprócz tego, że jest chirurgiem, jest też ortopedą, a przede wszystkim LEKARZEM. Nie wydaje mi się jednak, żeby przyjmował gdzieś na kasę chorych - bywam u niego prywatnie. Wizyta w poradni przyszpitalnej to koszt 130zł, w prywatnym gabinecie CELSUS - 150zł. Dodam, że wszystkie badania, z rtg i usg włącznie miałam w klinice, operację również, więc za wszystko poza pierwszą wizytą płacił fundusz.
http://www.ortopedia.pl/ to jego stronka;
http://www.ortopediapoznanska.pl/mod/rejestracja.php to strona z numerami telefonów do rejestracji w poradni przyszpitalnej.
Termin oczekiewania to jakieś trzy tygodnie, ale zwłaszcza panie w Celsusie są w stanie skrócić go nawet do trzech dni, jeżeli się im wytłumaczy, że sprawa jest pilna:)

Co do kolana, to do niedawna jeszcze poleciłabym prof. Jacka Kruczyńskiego http://www.ortopedia.info.pl/, ale niestety opuścił nas, by kierować bydgoską kliniką. W Poznaniu bywa 1-2 razy w tygodniu, więc warto chociaż pokazać mu to kolano, nawet po to, żeby polecił kogoś, kto się tym zajmie lub potwierdził diagnozę postawioną przez innego ortopedę. Jemu zaufałabym w 100%, szczególnie, jeśli sprawa jest na tyle poważna, że może wymagać artroskopii.
Jeżeli natomiast miałabym polecić dobrego specjalistę "na miejscu", to skłaniałabym się ku dr Tomaszowi Piontkowi, który jest dobrym ortopedą i traumatologiem, zwłasza w przypadku urazów sportowych (zaufała mu chociażby cala drużyna Lecha Poznań. Pracuje w szpitalu na 28 czerwca. Nie wiem niestety, czy przyjmuje w przychodni Ortopedii Poznańskiej, ale na pewno złapać go można w "Orthomedice" http://www.orthomedica.com.pl/page.php?51, gdzie przyjmuje zarówno na kasę (trzeba mieć skierowanie), jak i prywatnie.

No i się rozpisałam..:) A ortopeda miałbyć "dobry", a są najlepsi z najlepszych. Cóż. Jeżeli chodzi o zdrowie, trzeba wiedzieć, gdzie się leczyć, bo z mojego kilkuletniego doświadczenia wynika smutna prawda - na jednego dobrego specjalistę przypada - i to przy dobrym wietrze - pięciu ortopedów partaczy... Więc leczcie się, wracajcie do zdrowia, a w razie czego pytajcie - mam w zanadrzu jeszcze parę dobrych i sprawdzonych nazwisk:)

Till the next time!

rosy

Wysłana - 16 lutego 2008 12:58    Edytuj Cytuj
A czy mógłby ktoś polecić dobrych ortopedów w Poznaniu zajmujących się kręgosłupem oraz stawami biodrowymi?

Jestem tancerką, jakiś miesiąc temu chyba przesadziłam z treningami i rozciąganiem bo zaczęłam mieć silne bóle kręgosłupa lędźwiowego i biodra. Teraz kręgosłup już raczej ustąpił, natomiast ciągle strasznie przeskakuje mi biodro przy chodzeniu, często odczuwam ból, pobolewają mnie też kolana. Nie wiem czy to przypadkowa zbieżność kontuzji, czy to wszystko jest jakoś powiązane (ale przypuszczam że może być, skoro wszystko zaczęło się w tym samym czasie).

W każdym razie szukam dobrego specjalisty z Poznania, któremu można zaufać. Jak coś wiecie, dajcie znać!

ddarecka

Wysłana - 01 września 2009 13:56    Edytuj Cytuj
Hej!
Widze ze tutaj wszyscy po ciężkich przypadkach, znający juz prawie całą flote naszych specjalistów ortopedów...;)
Mógłby mi ktoś w takim razie polecić dobrego ortopede w Poznaniu ale tylko w ramach NFZ? I gdzie przyjmuje?
P.S tez skrecenie stawu kolanowego:)
Pzdr i z góry dzieki:)

xolka14x

Wysłana - 01 września 2009 17:59    Edytuj Cytuj
Jeżeli chodzi o ortopedów to polecam stronke http://www.znanylekarz.pl/ranking-lekarzy/ortopeda/Pozna%F1 możesz tu znaleźć lekarza który tobie odpowiada i ma dobre opinie. Zaś ja polecam dr.Dariusza Szkudlarczyka który przyjmuje na NFZ jak i prywatnie :) Pozdrawiam

renia009

Wysłana - 08 lutego 2010 20:06    Edytuj Cytuj
Witam.
SZukam dobrego ortopedy dziecięcego[dla córki ma 15lat],który zajmuje się wyroślami chrzęstno-kostnymi.
Bardzo proszę o odpowiedż.
Z góry dziękuję.
Renia.

Gel_Shock

Wysłana - 17 stycznia 2011 19:22    Edytuj Cytuj
xolka14x a gdzie on przyjmuje?
Ja wlasnie potrzebuje jakiegos ortopede NFZ d.s. NADGARSTKA ;)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

dobry ortopeda w Poznaniu>?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.