Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

dobre odstepy w trakcie cwiczen na mase??????

dj wuju

Wysłana - 21 października 2003 15:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

3 plecy biceps 4 5 klata triceps 6 7 bary nogi 8 9 plecy biceps 10 11 klata triceps 12 13 bary nogi 14 15 plecy biceps 16 17 klata triceps 18 19 bary nogi 20 21 plecy biceps 22 23 klata triceps 24 25 bary nogi 26 27 plecy biceps 28 29 klata triceps 30 1 bary nogi 2 3 plecy biceps 4 5 klata triceps 6 7 bary nogi 8 9 plecy biceps 10 11 klata triceps 12 13 bary nogi 14
15 plecy biceps 16 17 klata triceps 18 19 bary nogi 20 21 plecy biceps 22 23 klata triceps 24 25 bary nogi 26 27 plecy biceps 28 29 klata triceps 30 31bary nogi

czesc wszystkim mam pytanko czy dobrze ulozylem odstepy w cwiczeniach na mase poniewaz wiem ze na mase sie cwiczy 3-4 razy w tygodniu a wiec mam taki schemat ulozony czy dobry on jest prosze o odpowiedz!!!!!!! jest to schemat od 3 listopada do konca grudnia
co o tym sadzicie???????????????

grzechu -:)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 października 2003 15:47 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

dj wuju

Wysłana - 21 października 2003 15:47    Edytuj Cytuj
sorki ze tak to wyszlo na kupie ale postaram sie to jakos poprawic a wiec tak tam gdzie jest cyferka i cwiczenia no to wtedy cwicze a tam gdzie jest sama cyfra no to ma wolne
np. 3plecy biceps --wtedy cwicze 4--nie cwicze 5 klata triceps--cwicze i tak w kolko!!!!!

__Kryniu

Wysłana - 21 października 2003 16:35    Edytuj Cytuj
namieszales,na mase najlepsza jest progresja robisz wtedy 2min przerwy na duze grupy miesniowe, ma male cos troszke mniej

"1.Ile czasu już trenujesz-czy robisz to systematycznie-jeśli tak-to ile czasu. Jeśli nie-to opisz jakie odstępy i jakie okresy treningów?
2.Jak trenowałeś ostatnio:3-6 miesiecy-konkretny plan treningowy zawierający:
-rozkład tygodniowy treningów(z podziałem na grupy mięśniowe),
-ćwiczenia, serie, powtórzenia, procentowe cięzary, długość przerw pomiędzy seriami jaką stosowałeś,
-jakie efekty przyniósł ten trening-konkretnie:masa, tłuszczyk, rzeźba, wytrzymałość, siła, zmęczenie, spadek wagi, itd.???
3.Opisz konkretnie swoje cele-co chcesz osiągnąć: siłę, masę, wytrzymałość, rzeźbę...???
4.Podaj swoje możliwości czasowe i sprzętowe.
5.Podaj przeciwwskazania medyczne o ile takie są."

i odpowiedz na te pytania

masz kontakt z bazą

dj wuju

Wysłana - 21 października 2003 17:05    Edytuj Cytuj
a wiec tak
ad 1 cwicze od poltora roku ale mialem gdzies tak 4 miesiace przerwy tegoroczne wakacje 2003 2 miesiace nie cwiczylem i w marcu caly miesiac no i w 2002 1 miesiac przerwy kontuzja a tak no to regularnie

ad 2 ostatni czas trenowalem na mase rozklad a wiec taki jest plecy biceps klata triceps bary nogi ilosc seri i powtorzen to po 4-5 na cwiczenie odstepy no to po 2 minuty
ten trening przyniusl mi ostatnio troche na sile w niektorych cwiczeniach wiecej biore nastepnie no i bardziej sie to wszystko zaokraglilo i nabralo ksztaltow

no i co o tym sadzisz??????? odpisz!!!!!!!

Kaloryfer

Wysłana - 21 października 2003 17:10    Edytuj Cytuj
Poszukaj w archiwum planów na mase.Tam jest tego tyle że napewno sobie coś wybierzesz.

Palcie Franka!

Weapon They Fear

Michail ZASŁUŻONY

Wysłana - 21 października 2003 21:20    Edytuj Cytuj
JAK UŁOŻYĆ WŁASNY PROGRAM TRENINGOWY:

http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=107470

NO I CHYBA JUŻ GDZIEŚ CZYTALEM TO TWOJE PYTANIE??

ZAPRASZAM do udziału w akcji "Trenuj z nami CYKLICZNIE"
http://www.kulturystyka.pl/artykuly/120

KONSULTACJE INDYWIDUALNE-MÓJ MAIL PRYWATNY- POWIADOMIENIEM Z SFD-ZAPRASZAM

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

dobre odstepy w trakcie cwiczen na mase??????

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.