Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

dobre cwiczenia na budowanie miesni brzucha

xxxwroc

Wysłana - 14 marca 2007 20:25    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Jakie ćwiczenia polecacie na budowę mięśni na brzuchu? chodzi mi o miesnie proste i skośne...zalezy mi bardzo na zbudowaniu miesni na bokach czyli miesnie skosne bo prawie ze ich nie mam no i poprawieniu miesni prostych..

NIe mam żadnych specjalnych maszyn tylko hantle, sztangi, lawka skosna itp ;)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 marca 2007 20:37 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 14 marca 2007 20:37    Edytuj Cytuj
jedyne co ci będzie potrzebne w tym to chęci i konsekwencji "całe morze"- no albo przynajmniej trochę.
w sumie nawet wystarczą ci spinanie i spinanie ze skrętem, jednakże nie wierzę abyś miał dobry dół brzucha gdy góra jest do "zrobienia"- więc albo unoszenie nóg/bioder/ na skraju ławeczki, albo w podporze/ruchy krótkie unosisz czy to klatkę czy biodra siłą mięśni brzucha a nie innych

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

xxxwroc

Wysłana - 14 marca 2007 20:45    Edytuj Cytuj
Sory ze takie glupie pytanie ale trochę nie zrozumiałem...
Napisleś że spinanie dla pewnosc iczy dobrze zrozumialem odwiedzilem atlas i szukam cwiczenia o nazwie spinanie...chodzi o to ze leze plasko i tylko nogi podciagam ?? jezeli tak to co ze sklonami? np na lawce skosnej ? a co do unoszenia nog na lawce to nie bardzo wiem o co ci dokladnie chodzi :F mam jeszce drazek wiec moze warto by bylo wykonywac cwiczenia UNOSZENIE NÓG W ZWISIE NA DRĄŻKU:

acha i tak amsz rade doł mam słaby zreszta jak i cały brzuch

Zmieniony przez - xxxwroc w dniu 2007-03-14 20:46:53

PJB

Wysłana - 14 marca 2007 20:49    Edytuj Cytuj
ja najbardziej polecam "Aeorobiczną szóstkę Weidera" - sześć prostych ćwiczenń na mięsnie brzucha. Robiąc każdego dnia przez 42 dni z pewnością będziesz mógł sie juz chwalić swoim sześciopaczkiem. Masz tu link : http://www.sfd.pl/Aerobiczna_sz%C3%B3stka__Weidera_%3D%3E%3Bwejdz%3C%3B%3D-t144665.html

xxxwroc

Wysłana - 14 marca 2007 20:56    Edytuj Cytuj
A te A6W jest dobre do budowania masy mięśniowej brzucha???
Narazie chodzi mi o to zeby powiekszyc mase miesniowa na brzuchu a na rzezbe przyjdzie czas ktorego duzo nie mam :D

Apokalipsa czekam na odpowiedz na mojego wczesniejszego posta :)

EDIT!

Teraz wlasnie przeczytalem o A6W
"Jest to zestaw ćwiczeń na mięśnie brzucha wykonywane w celu spalenia tkanki tłuszczowej zalegającej w ich obrębie oraz do znacznego wzmocnienia wszystkich mięśni brzucha. "

Tak wiec czytaj uwazniej ze ja chce zrobic mase miesniowa na brzuchu a nie spalic tkankę tłuszczową :)

Zmieniony przez - xxxwroc w dniu 2007-03-14 20:58:34

Chong Li

Wysłana - 14 marca 2007 21:06    Edytuj Cytuj
Wpisz w wyszukiwarce forum ABS II

Pochlebcy są podobni do przyjaciół tak jak wilki do psów

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 14 marca 2007 21:18    Edytuj Cytuj
xxxwroc -mięśni brzucha ani za bardzo nie zmasujesz ani nie wyrzeźbisz- praktycznie po niczym.

te ćw. o ktorych pisałem powinieneś znależć także w abs.

skłony na skraju ławeczki to takie "latwiejsze unoszenie bioder/nóg/ w zwisie na drążku.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

frisco

Wysłana - 14 marca 2007 21:18    Edytuj Cytuj
najlepsze cwiczenia na masowanie to najprostsze cwiczenia, czyli brzuszki + brzuszki ze skretem tulowia + odpowiednia przerwa miedzy seriami + odpowiednia ilość serii i powtorzeń. pamietajmy, ze brzuch to normalny miesien i do masowania przyjmuje sie te same zasady.

"-Co robisz w sylwestra?"
"-Klatę i biceps."

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

dobre cwiczenia na budowanie miesni brzucha

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.