Sportowe Forum Dyskusyjne sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki
∑ temat został odczytany 551 razy ¬
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania.
Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY
ankieta:
1. WIEK: 22
2. WAGA: ~103
3. WZROST:190
4. WYMIARY:
-biceps:47
-klatka:niewiem
-udo:niewiem
-talia: niewiem
5. STAŻ NA SIŁOWNI:prawie 4 lata
6. DIETA:nie mam wyliczonych wegli itp jem zdrowo i masa jakos idzie
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1 z samej mety 2 z mety i propa 3 deca meta prolo 4 omo deca prop wino
8. TRENING: split
9. CEL CYKLU: masa
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: koncze 4 cykl
11. POZIOM BF%: niewiem
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): chudniecia
13. STAN ZDROWIA: b.dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nie mam
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: powiem szczerze ze niewiem dawno nie sprawdalem
-martwy ciąg:nie wiem
-przysiad:neiwiem
A wiec tak nie skonczylem jeszcze poprzedniego cyklu ale sie zastanawiam nad nastepnym pytam teraz poniewaz chce sie juz cenowo zorientowac a zaczne go w sierpniu. Mam tylko male klopoty z dobraniem dawek dlatego prosze was o pomoc. I jeszze jedno pytanie co sadzicie o Boldenonie Alchemi ?
o ile dobrze pamietam to ktos mi ukladal ten cykl z forum. Ale to bylo dawno i nie pamietam hehe. Wiec jak z tymi dawkami ?
Trening czyni mistrza...a chemia czyni cuda/OFF
biłem ze starej alchemii i był jak dla mnie bardzo dobry, choć dużo ludzi narzeka na forum, widocznie miałem wyjątkowe szczęście albo oni powielają opinie innych bez testowania
nie wiem jak z tą nowa alchemią
na koniec w ostatnim tyg winsa tez hcg 2000iu e2d (3szoty) potem clomid 150-100-100-100-50-50... az zjesz 2 listki
nolva pod reka wrazie gino
cypio niby nie ciagnie tak wody jak enan
ale wszystko tez zalezy od miski
Zmieniony przez - iizziikk w dniu 2010-01-21 18:16:46