Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 172 razy
słowa kluczowe: kasacji 
Autor

do kasacji !!!

Mateusz519

Wysłana - 07 marca 2010 19:43    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Ostatnio znalazłem za***istą stronkę w necie, która oferuje nowoczesne suple, opracowane w Kanadzie.. Prócz supli itd. sprzedają jeszcze jakieś badziewia medyczne typu leki na oczy itp;p Czytałem trochę na anglojęzycznych stronkach, zamówiłem sobie kreatyne Midromax Bralem 2 miesiace temu i przez okres 25 dni przybralem prawie 6 kg. Co do sily jaka dawaly kosmos... Ogólnie kreatyna na rynku jest niewiele dłużej niż 3-4 miesiące.. ale ta firma podobno na początku małe przedsiębiorstwo rozrasta się w szybkim tempie, bo oferują całkiem nowe suple, które dają niezłe efekty.. Co do utrzymania się efektu to jak najbardziej jestem zadowolony.

Jakby ktoś chciał to ta stronka : http://girlsphotoshop.************ wystarczy wejść i kliknąć w pierwszą reklamę google po lewej, przekieruje samo.. Bezpośredniego adresu nie daje, bo dla krajow europy wschodniej niestety nie wchodzi bezposredni adres..nie pytajcie czemu, bo nie wiem

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 marca 2010 20:14 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

biceps40x

Wysłana - 07 marca 2010 20:14    Edytuj Cytuj
slyszalem o tej kreatynie i stronce ktora podales kolega bral i efekty mial swietne. moze sie skusze, tylko cena dosc wysoka..

Zmieniony przez - biceps40x w dniu 2010-03-07 20:15:14

Miniak_DH

Wysłana - 07 marca 2010 20:38    Edytuj Cytuj
Ktoś tu mnie bierze za idiotę...
Specjalista -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.