Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 1685 razy
słowa kluczowe: domu 
Autor

do domu

magnapower

Wysłana - 11 grudnia 2009 17:19    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez DUDA_ z działu 'Kelton'.
Cześć, chciałbym kupić ławke...wszyscy mówią żebym popatrzył za Keltonem, no więc co mógłbym kupić za max 550 zł z przesyłką, dobrze by było razem ze stacją do nóg i modlitewnikiem... dzięki za pomoc.

DUDA_ Kelton

Wysłana - 11 grudnia 2009 17:26    Edytuj Cytuj

Doradztwo porady dot.sprzętu do siłowni. Skontaktuj się ze Mną
www.kelton.pl

magnapower

Wysłana - 11 grudnia 2009 17:36    Edytuj Cytuj
a jeszcze takie pytanie, czy ta ławka przy skosie nie traci dużo ze swojej wytrzymałości przez to że nie jest blokowana pod głową tylko przy podstawie? dziękuje.

DUDA_ Kelton

Wysłana - 11 grudnia 2009 17:40    Edytuj Cytuj
magnapower na pewno traci ale jak zaznaczyłeś ze chcesz do domu to chyba 200+ na skosie nie będziesz na niej brał

Pozdrawiam Duda

www.kelton.pl

magnapower

Wysłana - 11 grudnia 2009 17:47    Edytuj Cytuj
jak zwykle masz racje :) a mógłbyś mi jeszcze powiedzieć, czy ta ławka to taka marketówa i te 120 kg wytrzymałosci powinny odstraszać? http://www.allegro.pl/item836335508_profesjonalna_lawka_kulturystyczna_thorn_7828.html

DUDA_ Kelton

Wysłana - 11 grudnia 2009 17:57    Edytuj Cytuj
Podałęś ławkę konkurencji typową martketówkę nie będe się wypowiadał ale możęszz jeszcze zerknąć na

http://www.allegro.pl/item836302245_kelton_heavy_zestaw_heavy_spartan_ii.html

Albo zobacz całą naszą ofertę tym bardziej zajrzyj do działu Wasze recenzje nasze ławki wytrzymują 500kg

Pozdrawiam Duda

www.kelton.pl

magnapower

Wysłana - 16 grudnia 2009 18:57    Edytuj Cytuj
kupiłem spartana II i do tego stacje do nóg. Nie przez allegro, tylko bezpośrednio ze strony Kelton. Zapłaciłem ponad pół tysiąca. Można było wybrać kolor tapicerki-wybrałem czarny. No i przyszła. Ten płaskownik który trzeba przykręcić do pulpitu modlitewnika jest krzywy i z trudem dociągnąlem go wkrętami tak żeby przylegał cały, pozatym on ma wysokość 4 cm i to ma wytrzymać 150 kg? Stacja do nóg...zastanwaia mnie to ile to bedzie pracować jeżeli element odpowiadający za ruch to sruba na podkładkach, w dodatku luźna, przecież to zaraz się wyrobi. Stojaki nie są równoległe do siebie-belka pod oparcie na dole pasuje, a górą już trzeba rozepchać stojaki. No i kolor tapicerki dostałem czerwony. Pani telefonistka powiedziała ze za czarny musiałbym dopłacić. Duda i co teraz?

DUDA_ Kelton

Wysłana - 16 grudnia 2009 19:03    Edytuj Cytuj
magnapower Na aukcjach jest napisane że standardowa tapicerka to czerwona , a jeżeli sprzęt nie odpowiada Panu np ta stacja na nogi i ławka nie pasuje , to będzie Pan musiał odesłać sprzęt wymienimy na nowy albo zwrócimy gotówkę

Temat przekazuje do Biura obsługi Klienta

www.kelton.pl

magnapower

Wysłana - 16 grudnia 2009 19:11    Edytuj Cytuj
ale tam było do wyboru czy czarna czy czerwona i nic nie było napisane o jakiejkolwiek dopłacie. A co do podobania...ładny jest, nie przecze, ale zrobiony jakby "od siekiery" a pozatym ja nie jestem taki żeby sie ze mną nie dogadać, ale jak chciałbym sprzęt oddać to koszty wysyłki pokrywam ja, a Kelton wróci mi jedynie za koszt samego sprzętu, czyli bede jakies 192 zł w plecy.

DUDA_ Kelton

Wysłana - 16 grudnia 2009 19:19    Edytuj Cytuj
magnapower Nie zajmuję się reklamacjami podaj nr zamówienia jaki został przydzielony przez system a Pani Wiola będzie się z Tobą kontaktować w sprawie reklamacji

www.kelton.pl

magnapower

Wysłana - 16 grudnia 2009 19:20    Edytuj Cytuj
17482 - spartan II
17484 - stacja do nóg
Nie lubie robić problemów, ale 550 zł to dość sporo.

Odpowiedzi jest na 7 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

do domu

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.