Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1355 razy
słowa kluczowe: biniu 
Autor

do biniu

SFD

Wysłana - 20 czerwca 2003 22:16    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

wycztalem w poscie o drinku po basenowmy odzywak bialkowa plus fruktoza plus glukoza jakie proporcje i gdzie kupic fruktoze i glukoze pozdro

xxx

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 czerwca 2003 22:29 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

dakeyras

Wysłana - 20 czerwca 2003 22:29    Edytuj Cytuj
Mniej więcej 1g ww na kg suchej masy ciała (z tego 10-20g fruktozy, reszta glukoza) oraz około 30g białka. Przynajmniej z tego co pamiętam
A zarówno fruktozę, jak i glukozę dostaniesz w sklepie spożywczym.

Siłownia moją dziewczyną, bjj moją kochanką

SFD

Wysłana - 20 czerwca 2003 22:41    Edytuj Cytuj
dzieki song

xxx

kanarek

Wysłana - 20 czerwca 2003 23:28    Edytuj Cytuj
dakeyr pamietasz dobrze
o ile oczywiscie basen sluzy jako trening silowy jesli basen jest dla Ciebie sposobem na walke z tluszczem to posilek potreningowy moze (a nawet powinien ) byc inny (zalezy od diety, celu itp)
pozdrawiam

Jak jesz - tak zyjesz
Wiedza to podstawa
Alternatywna Droga

Śmiech to zdrowie.
Chroń swoje nerwy.
Znawca -

SFD

Wysłana - 20 czerwca 2003 23:39    Edytuj Cytuj
ta a co proponujesz chodzi mi o zgubienie wagi

xxx

kanarek

Wysłana - 21 czerwca 2003 11:01    Edytuj Cytuj
a moglbys podac mi swoja diete i trening jaki wykonujesz ?
bedzie nam o wiele latwiej Ci pomoc

Jak jesz - tak zyjesz
Wiedza to podstawa
Alternatywna Droga

Śmiech to zdrowie.
Chroń swoje nerwy.
Znawca -

SFD

Wysłana - 21 czerwca 2003 22:46    Edytuj Cytuj
2g bialka 4g wegli 6-7 posilkow rano przewaga wegli ostatni posilek tuna z wody rano kretayna i po sniadaniu odzywka bialkowo weglowa 30-70 sniadaniw glownie bialko rano basen na czco 3-5 razy w tygodniu.2-3 w tygodniu kravka 2 godzinki i to chyba w skrocie wszystko pozdro

xxx

kanarek

Wysłana - 22 czerwca 2003 01:40    Edytuj Cytuj
a tluszcze ?

2g bialka 4g wegli 6-7 posilkow rano przewaga wegli ostatni posilek tuna z wody rano kretayna i po sniadaniu odzywka bialkowo weglowa 30-70 sniadaniw glownie bialko rano basen na czco 3-5 razy w tygodniu.
2-3 w tygodniu kravka 2 godzinki i to chyba w skrocie wszystko pozdro
WIDZE ZE JESTES DOSYC AKTYWNY W CIAGU TYGODNIA JESZCE JEDNO MALE PYTANKO - CZY WAGA W PROFILU JEST PRAWDZIWA ?
TWOJA DIETA JEST W MIARE OK - NA MOIM MIEJSCU ZMIENILBYM JEDNAK ILOSC WEGLOWODANOW W STOSUNKU DO TLUSZCZU. NAJWAZNIEJSZY JEST DEFICYT KALORII JESLI CHODZI O REDUKCJE - W TWOIM PRZYPADKU NIE NAPISALES MI JEDNAK NIC O TLUSZCZACH W TWOJEJ DIECIE A TO WAZNA SPRAWA .

Jak jesz - tak zyjesz
Wiedza to podstawa
Alternatywna Droga

Śmiech to zdrowie.
Chroń swoje nerwy.
Znawca -

SFD

Wysłana - 22 czerwca 2003 10:07    Edytuj Cytuj
wga obecnie 73.5-74 a co do tluszczy to staram sie spozywac ich malo ale przyznaje ze sie temu nie przyjrzalem co radzisz?

xxx

kanarek

Wysłana - 23 czerwca 2003 14:44    Edytuj Cytuj
Jak juz wyzej wspomnialem - zgodnie z moimi TEORETYCZNYMI obliczeniami - Twoja dietka jest ok - nawet dodalbym jeszce troche kalorii
Zwrocilem Ci uwage na tluszcze bo to bardzo wazna sprawa ! Ich spozycie powinno wynosic ok. 25-30% codziennego zapotrzebowania na kalorie. Sprobuj wiec zamienic pewna ilosc ww na zdrowe(!) tluszcze - patrzac caly cas na zapotrzebowanie (tzn aby go nie przekroczyc).

Co do posilku pobasenowego - proponuje raczej posilek bialkowy lub bialkowo-ww ale nie w takich ilosciach o jakich pisalismy wyzej. (Ww proste w tak duzych ilosciach ni ebeda tutaj dobrym rozwiazaniem ...)
Tutaj 0,5gWW/kg a nawet mniej powinno zalatwic sprawe. Przyjzalbym sie raczej bardziej bialku oraz suplementach antykatabolicznych (glutamina, bcaa itp) - ktore po basenie bylyby dla mnie podstawa

Basen masz na czczo ?? traktujesz bo jako aeroby mam rozumiec ?

Po co bierzesz kreatyne ? Jaki jest tego cel ?

Posilek potreningowy (po krav-madzi ) proponuje ww-bialkowy jednak zaraz po treningu - poradzilbym Ci takze antykatabolik.

tutaj 0,5gWW/kg a nawet mniej powinno zalatwic sprawe. Przyjzalbym sie raczej bardziej bialku oraz suplementach antykatabolicznych (glutamina, bcaa itp) - ktore po basenie bylyby dla mnie podstawa

Sprobuj tazke przyjzec sie spozyciu blonnika na diecie - przy redukcji - ten skladnik bardzo sie przydaje
pozdrawiam i przepraszam za tak dlugi czas oczekiwania na odpowiedz - ale niestety nie dostalem powiadomienia o Twojej odpowiedzi a post umknal mojej uwadze Sory raz jeszcze

Jak jesz - tak zyjesz
Wiedza to podstawa
Doradca w dziale Alternatywna Droga

Śmiech to zdrowie.
Chroń swoje nerwy.
Znawca -

SFD

Wysłana - 24 czerwca 2003 17:41    Edytuj Cytuj
czesc
mam rozumiec zeby w ogole zmniejszyc ilosc spozywanych wegli a zwiekszyc bialko chodzi mi teraz o caly dzien ile bialka i ile wegla
pozdro

xxx

Odpowiedzi jest na 6 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

do biniu

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.