Jak juz wyzej wspomnialem - zgodnie z moimi TEORETYCZNYMI obliczeniami - Twoja dietka jest ok - nawet dodalbym jeszce troche kalorii

Zwrocilem Ci uwage na tluszcze bo to bardzo wazna sprawa !

Ich spozycie powinno wynosic ok. 25-30% codziennego zapotrzebowania na kalorie. Sprobuj wiec zamienic pewna ilosc ww na zdrowe(!) tluszcze - patrzac caly cas na zapotrzebowanie (tzn aby go nie przekroczyc).
Co do posilku pobasenowego - proponuje raczej posilek bialkowy lub bialkowo-ww ale nie w takich ilosciach o jakich pisalismy wyzej. (Ww proste w tak duzych ilosciach ni ebeda tutaj dobrym rozwiazaniem ...)
Tutaj 0,5gWW/kg a nawet mniej powinno zalatwic sprawe. Przyjzalbym sie raczej bardziej bialku oraz suplementach antykatabolicznych (glutamina, bcaa itp) - ktore po basenie bylyby dla mnie podstawa

Basen masz na czczo ?? traktujesz bo jako aeroby mam rozumiec ?
Po co bierzesz kreatyne ? Jaki jest tego cel ?
Posilek potreningowy (po krav-madzi

) proponuje ww-bialkowy jednak zaraz po treningu - poradzilbym Ci takze antykatabolik.
tutaj 0,5gWW/kg a nawet mniej powinno zalatwic sprawe. Przyjzalbym sie raczej bardziej bialku oraz suplementach antykatabolicznych (glutamina, bcaa itp) - ktore po basenie bylyby dla mnie podstawa

Sprobuj tazke przyjzec sie spozyciu blonnika na diecie - przy redukcji - ten skladnik bardzo sie przydaje

pozdrawiam i przepraszam za tak dlugi czas oczekiwania na odpowiedz - ale niestety nie dostalem powiadomienia o Twojej odpowiedzi a post umknal mojej uwadze

Sory raz jeszcze

Jak jesz - tak zyjesz
Wiedza to podstawa
Doradca w dziale Alternatywna Droga