Wysłana - 05 stycznia 2008 23:54 Przeniesiony przez Kuro z działu 'Trening dla początkujących'.
Sprawdź swoje BMI
cwicze na mase 3x w tygodniu, chcialbym zrobic mala wycinke i w dni jakby nie treningowe chce robic aeroby ( bieganie, ergometr) i czy jezeli jadam suple to te dni nie treningowe mam odbierac jako tez dni treningowe tzn tez mam brac suple jak w dni treningowe czy nie musze?
Ok, napisze to tak. cwicze na mase 3 w tygodniu (pon , sr, pt) diete mam ulozona do tego bialko, stack. i biore je normalnie czyli w DT: tyle a w DN: tyle. we wtorki czw oraz sob chce biegac lub chadzic na ergometr (na aeroby) czyli moje pytanie brzmi czy w te dni NIE treningowe ( mimo ze jedna cwicze bo mam aeroby) mam je zaliczac jako dzien treningowy i brac suple jak w dniu treningowym?
1199611970000
Kuro
Wysłana - 06 stycznia 2008 11:31
Białko jesz w zależności od diety. Wieć jak masz braki to szamasz, i e dni treningowe i nietreningowe.
Co do stacka. Hmm...Przeniosę do innego działu. Tam Ci fachowo odpowiedzą.
1199615498000
Shakall
Wysłana - 06 stycznia 2008 11:48
ale ja chce tylko wiedziec czy mam wszamac odzywki w dni nietreningowe tak jak w dni treningowe?
1199616529000
boguc
Wysłana - 06 stycznia 2008 12:09
Białko w zależnosci od braków wdiecie bierzesz zarówno w treningowe jak i nietreningowe. Jaki to stack?
Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy" 9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
ok i w takim wypadku jak mam brac tego stacka w te dni keidy robie aeroby (nietreningowe na silowni) tak jak w dni treningowe...? bo jezeli tak to napewno szybko mi stack pojdzie...
1199642928000
faftaq
Wysłana - 06 stycznia 2008 19:09
jesli myslisz ze w dni treningowe bedziesz riobil mase a w dni pozostale - wycinke - to nie da rady. tluszczu nie zgubisz, mozesz zminimalizowac jego przyrost przy jednoczesnym wzroscie masy miesniowej. oczywiscie jesli faktycznie masz diete masową - bo wysztsko rozbiija sie o kalorie.
kaizenowski stac bierzesz w DT rano i przed treniongiem siłowym, a w DNT mozesz brac tlko rano, albo tylko przed aero. dwie porcje nie sa konieczne, chyba ze po pól dawki.
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com