Temat: Treść:
Temat został odczytany 4022 razy
słowa kluczowe: kobiet 
Autor

dla kobiet

SFD

Wysłana - 17 lipca 2003 09:44    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Czy mozecie polecic jakas sztuke walki dla kobiet?

pozdrowionka:)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 lipca 2003 09:48 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 17 lipca 2003 09:48    Edytuj Cytuj
bjj?

(...) w tle jeziorko. Jak scena, a my jak publika. No i widze Mistrza, jak do niego podbiega taki podpity malolat nizszy o glowe, mistrz do tylu krok, rece w rozsypce, dwa sybkie strzaly, mistrz pada, malolat mu kopa. Mistrz sie podniosl jednak, pozycje przyjal w trybie magicznym, na to malolat dwa szybkie strzaly, mistrz pada i to byl koniec.

SFD

Wysłana - 17 lipca 2003 09:58    Edytuj Cytuj
no brzmi zachecajaco,chociaz nie jestem malolata

seal

Wysłana - 17 lipca 2003 11:03    Edytuj Cytuj
a jaka masz budowe?

"doradca w combat/samoobrona"

trust no one

trust no one

SFD

Wysłana - 17 lipca 2003 11:10    Edytuj Cytuj
1,67/60kg - jak sie nie zapuszczam, co mi sie zdarza , silne nogi, slabe rece (ale zaczelam je cwiczyczdecydowanie zaden typ "chlopiecy" lub "kruchy"...hihi..nie wiem co ja tu moge jeszce wpisac

seal

Wysłana - 17 lipca 2003 11:23    Edytuj Cytuj
Jesli jestes drobna to lepiej jakis combat typu kwav maga itp. Jesli jestes troszke "wieksza" to judo, jj, bjj moze byc odpowiedniejsze.
Moim zdaniem jesli kobieta nie posiada "mocnej" budowy to powinna cwiczyc style combat, gdzie sila nie jest az tak potrzebna (kopnac w jajka , palec w oko itp). Jesli chcesz uczyc sie samoobrony to combat bedzie odpowiedniejszy , jesli dla sportu to naprawde mozesz cwiczyc co Ci sie podoba, nie ma tu roznicy a i tak zawsze pomoze Ci w jakims stopniu na ulicy.

trust no one

trust no one

SFD

Wysłana - 17 lipca 2003 11:37    Edytuj Cytuj
dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz wlasnie zaczelam czytac o bjj, ale jak juz to chyba wole kogos kopnac niz przez siebie przerzucac , myslalam tez o capo, ale tam podobno jest sporo akrobacji, poszukam sobie czegos o kwav maga, jeszcze raz serdeczne dzieki

seal

Wysłana - 17 lipca 2003 11:47    Edytuj Cytuj
Prosze Cie bardzo

trust no one

trust no one

seal

Wysłana - 17 lipca 2003 11:52    Edytuj Cytuj
sorry za blad ma byc krav maga nie kwav maga

trust no one

trust no one

SFD

Wysłana - 17 lipca 2003 12:27    Edytuj Cytuj
alez nie szkodzi, znalazlam kilka stron m.in taka http://www.zaspa.net.pl/~charly/sztukiwalki/index.php?go=105, sporo na niej informacji i linkow wiec moze komus sie przyda,
a co do "krav maga" to juz mi sie podoba , sa tylko kolory i odznaki na koszulkach, zadnych dziwnych ciuchow same wojskowe konkrety i od razu mowia, ze kobiety i osoby starsze (hahaha) tez moga sie tego nauczyc, wiec jak kiedys bede kobieta starsza to mi zaden mlody nie podskoczy a co
duzy buziak za pomoc!

SFD

Wysłana - 17 lipca 2003 12:45    Edytuj Cytuj
Melkoriada: Wypelnij profil...

(...) w tle jeziorko. Jak scena, a my jak publika. No i widze Mistrza, jak do niego podbiega taki podpity malolat nizszy o glowe, mistrz do tylu krok, rece w rozsypce, dwa sybkie strzaly, mistrz pada, malolat mu kopa. Mistrz sie podniosl jednak, pozycje przyjal w trybie magicznym, na to malolat dwa szybkie strzaly, mistrz pada i to byl koniec.

Odpowiedzi jest na 18 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

dla kobiet

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.