Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2082 razy
Autor

dieta wysokobiałkowa

Karol1804

Wysłana - 05 marca 2008 14:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Potrzebuje jakiejs diety wysokobiałkowej tylko sam nie wiem jak ona ma wygladac........prosze zaproponujcie mi jakies juz gotowe diety
wztost 175cm
waga 66kg

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 marca 2008 14:59 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Skalar.

Wysłana - 05 marca 2008 14:59    Edytuj Cytuj
Witaj.
Idziesz na łatwiznę.
To nie forum gdzie:
Dostajesz gotowca, ludzie robią wszystko za Ciebie.
Tutaj poprawiamy, doradzamy, dyskutujemy. Więc poczytaj i spróbuj ułożyć coś dla siebie. Dieta wysokobiałkowa to obciążenie dla wątroby, nerek. A większą ilość białka daje się na redukcji a patrząc na wagę to nie sądze żebyś zamierzał się odchudzać ??
Na masie daj 2g białka, resztę kalorii daj z węglowodanów i tłuszczy. Trawienie i przetwarzanie oraz synteza białka to proces energochłonny i wymaga dostarczenia większej ilości kcal niż samo białko może dać organizmowi. Więc zastanów się czy zrobisz masę na tym? > Raczej nie...

If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects.
Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).
Ekspert -

rochu

Wysłana - 05 marca 2008 16:34    Edytuj Cytuj
" Za diety wysokobialbkoweprzyjmuje sie takie, ktore dostarczaja 100 lub wiecej gramow bialka dziennie."-----> zrodlo: " Zasady zywienia czlowieka" wydawnictwo WSiP.
Dieta wysokobialkowa nie musi oznaczac odrazu 3-4g bialka na kilogram masy. Zgadzam sie jednak z Toba co napisales, ze wszystko musi zrobic sam poniewaz naucza sie, ze wszystko bedzie podane im na tacy
Do autora: uzyj wyszukiwarki bo wszystko co chcesz wiedziec napewno tam jest.

rochu

Skalar.

Wysłana - 05 marca 2008 17:05    Edytuj Cytuj
Tylko że wysokobiałkowa dla zielonych oznacza, że głównym i prawie jedynym źródłem w diecie są białka. Więc nazwa wysokobiakowa jest nie trafnie przyjęta.

Ekspert -

rochu

Wysłana - 05 marca 2008 17:11    Edytuj Cytuj
Jesli faktycznie o to mu chodzilo to moj blad.

rochu

Skalar.

Wysłana - 05 marca 2008 17:18    Edytuj Cytuj
Nie napisał tego ale pewnie tak mu się wydawało/wydaje.
Często bywa że początkujący chcą budować mieśnie jedząc same białka. Mi nawet tak doradzają, jak czasem się pytam jaką mają dietę (a sam jestem chudy).

Ekspert -

rochu

Wysłana - 05 marca 2008 17:36    Edytuj Cytuj
Moj kolega cwiczy na silowni w sumie juz ok 1 roku z przerwami a kiedy u niego jestem to wpierd**a chleb z margaryna + jakis dzem i mowi jakiej to on przemiany materi nie ma, jak to on przytyc nie moze a wazy 72 kilo i nie ma wogule rzezby a kiedy mu mowie zeby wzial sie za normalne jedzenie to on mowi ze sobiwe bedzie bialko kupowac wiec kazdy co nic nie wie ma inaczej

rochu

seba00ster

Wysłana - 05 marca 2008 21:21    Edytuj Cytuj
to jak wkoncu panowie z ta dieta jest?????????????warto ja zaczynac w moim przypadku???????

rochu

Wysłana - 06 marca 2008 13:39    Edytuj Cytuj
Pewnie ze warto

rochu

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

dieta wysokobiałkowa

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.