Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

dieta węglowodanowa czy białkowa ?

gmuczki

Wysłana - 23 marca 2007 23:09    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witajcie Kochani jestem tu nowa zarejestrowałam sie tu aby uzyskać od was informację jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej na temat wpływu diety weglowodanowej i białkowej na przyrost masy mięsniowej proszę wypowiedzcie sie troszke co lepsze ? Za jakis czas stworzę ankietę i bede miał kolejną prośbę do was :)ale to za jakis czas buziaki czekam na jakies informacje pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 marca 2007 10:31 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 24 marca 2007 10:31    Edytuj Cytuj
Sprecyzuj pytanie. Dieta high carb jest rozniez uwazana za diete z duza zawartoscia bialka wiec ciezko mi sie ustosunkowac do Twojego pytania.

Z drugiej strony nie ma czegos takiego jak lepsza dieta, chyba ze z uwagi na zdrowie. Efekty wzrostu masy miesnowej zaleza od wielu innych czynnikow, treningu, genetyki, regeneracji.

Zmieniony przez - domer w dniu 2007-03-24 10:34:33

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

dr Ve

Wysłana - 24 marca 2007 11:54    Edytuj Cytuj
Można tu pisać i kilka prac magisterskich bo temat to rzeka. Obie substancje odżywcze mogą mieć podobne działanie np energetyczne i całkowicie różne na budulcowe i szybko-regeneracyjne. Temat budowy masy mięśniowej ogarnia oba składniki i tysiąc innych. Aby odpowiedzieć Ci na tak ogólne pytania, szczerze trzeba by było napisać tą pracę za Ciebie na forum :)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

dieta węglowodanowa czy białkowa ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.