Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 344 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odchudzanie
dieta redukcyjna do oceny - low carb 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: dieta redukcyjna oceny low carb
Autor "dieta redukcyjna do oceny - low carb"   

mpshotter
 Wysłana - 8 luty 2010 15:17        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam oprócz diety oczywiście ćwiczę na siłowni i codziennie po 30 minut aerobów
waga: 87
wzrost: 185
obwód klatki:108
brzuch: 103

przyznaj SOG'a

Morales_37
MIĘSOŻERCA
 Wysłana - 8 luty 2010 16:00      [zgłoszenie]

Parówki to syf, jedz normalne chude mięso lub rybę a nie takie coś. W zasadzie nie ma co poprawiać, bo to wygląda fatalnie. Przeczytaj podstawy układania diety. Linka masz pod moim postem.

Pytania dotyczące treningów redukcyjnych: [http://www.sfd.pl/-t474855.html]
Podstawy układania diety [http://www.sfd.pl/-t527693.html]
Blog: [http://www.sfd.pl/-t568609.html]
Moderator działu odchudzanie

przyznaj SOG'a ekspertowi

mpshotter
 Wysłana - 8 luty 2010 16:48      [zgłoszenie]

ok w miarę poprawiłem,
hmm czytałem trochę o low carb i wydawało mi się że będzie dobrze ale naprawde nie mam doświadczenia. przeczytałem Twój artykuł i poprawiłem dzięki za zainteresowanie będe wdzięczny za pomoc

przyznaj SOG'a

SILCE
 Wysłana - 8 luty 2010 17:22      [zgłoszenie]

Wogole to masz za malo bialka w diecie. w kazdym posilku powinienes spozywac okolo 30-40g bialka+ tluszcze, co to jest 80g twarogu na noc? Uloz to wszystko jeszcze raz uloz jakis podzial poszczegolnych BTW bialka daj chociaz 180-200 g dziennie. Napisz ktore to posilki okolotreningowe

przyznaj SOG'a

mpshotter
 Wysłana - 8 luty 2010 18:22      [zgłoszenie]

około treningowe IV i V z tym że tu też mi się pojawia problem bo pracuje w trybie dwu - trzy zmianowym z nockami, tak więc posiłki między treningiem mi się zmienią na 100% gdy będe miał drugą zmianę od 14 do 22

Wyliczyłem że potrzebuje ok 1944 kcal
Białko - walnąłem się przy obliczeniach ... powinno być 228 gram (układałem pod 136 g posiłki) ch... to ułożyłem przez to mój błąd sorry ..

już układam nowe posiłki

przyznaj SOG'a

mpshotter
 Wysłana - 8 luty 2010 19:02      [zgłoszenie]

Do tego jeszcze spożywam thermo speed extreme, żeńszeń z olimu i witaminy..

co do diety jak lepiej wygląda ??

Zmieniony przez - mpshotter w dniu 2010-02-08 21:00:52

przyznaj SOG'a

mpshotter
 Wysłana - 9 luty 2010 12:53      [zgłoszenie]

i jak doradzi ktoś do tej poprawionej diety i pytanie czy mogę jeść warzywa takie jak brokuły, kalafior, pomidor i ogórek czy lepiej usunąćje z jadłospisu ?

przyznaj SOG'a

SILCE
 Wysłana - 9 luty 2010 12:59       [zgłoszenie]

Warzywa na redukcji to podstawa a tym bardziej zielone takie jak brokuly,szpinak,kalafior ogorek.
W drugim posilku daj wiecej piersi chociaz ze 150g a ten serek zostaw sobie na kolacje. Tunczyka kupuj w sosie wlasnym(wodzie) i dodawaj do niego oliwe z oliwek.Ogolnie to w II wiecej piersi i tluszczy serek wywal na pozniej. III posiłek nie bardzo. V tunczyk w sosie wlasnym +oliwa. No i te 100g ryzu rozloz po 50 na przed i po treningu

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

dieta redukcyjna do oceny - low carb

<< Pomocy. 2 podejście, dieta do sprawdzenia. / Dieta do sprawdzenia. >>

Podobne: [Art] Carb cycling - Manipulowanie węglowodanami alternatywnie | ROZWALONY METABOLIZM / dieta redukcyjna - HELP !!!!!! | Redukcja, silownia i dieta | Jaka dieta? | dieta minimalnie redukcyjna | Nietypowa dieta

Warto przeczytać: koszt deski | treninga na mase | ile kosztuje deska na lawke | karnet ile | nauce | ile placicie za silke | ile za silownie | najlepsze kimona | jak z omka | suspensiol | oliwa z oliwek z ryzem | gain bolick | stojaki na obciazenia | oldscoo | pump superdrink | pump supe rdrink | pump super drink | creatine transport system | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL