Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

dieta redukcyjna do oceny - low carb

mpshotter

Wysłana - 08 lutego 2010 15:17    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam oprócz diety oczywiście ćwiczę na siłowni i codziennie po 30 minut aerobów
waga: 87
wzrost: 185
obwód klatki:108
brzuch: 103

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 lutego 2010 16:00 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Morales_37 Zdrowa Kuchnia

Wysłana - 08 lutego 2010 16:00    Edytuj Cytuj
Parówki to syf, jedz normalne chude mięso lub rybę a nie takie coś. W zasadzie nie ma co poprawiać, bo to wygląda fatalnie. Przeczytaj podstawy układania diety. Linka masz pod moim postem.

Nie doradzam ludziom leniwym!
Moderator działu odchudzanie i Charles Poliquin
Ekspert -

mpshotter

Wysłana - 08 lutego 2010 16:48    Edytuj Cytuj

ok w miarę poprawiłem,
hmm czytałem trochę o low carb i wydawało mi się że będzie dobrze ale naprawde nie mam doświadczenia. przeczytałem Twój artykuł i poprawiłem dzięki za zainteresowanie będe wdzięczny za pomoc

SILCE

Wysłana - 08 lutego 2010 17:22    Edytuj Cytuj
Wogole to masz za malo bialka w diecie. w kazdym posilku powinienes spozywac okolo 30-40g bialka+ tluszcze, co to jest 80g twarogu na noc? Uloz to wszystko jeszcze raz uloz jakis podzial poszczegolnych BTW bialka daj chociaz 180-200 g dziennie. Napisz ktore to posilki okolotreningowe

mpshotter

Wysłana - 08 lutego 2010 18:22    Edytuj Cytuj
około treningowe IV i V z tym że tu też mi się pojawia problem bo pracuje w trybie dwu - trzy zmianowym z nockami, tak więc posiłki między treningiem mi się zmienią na 100% gdy będe miał drugą zmianę od 14 do 22

Wyliczyłem że potrzebuje ok 1944 kcal
Białko - walnąłem się przy obliczeniach ... powinno być 228 gram (układałem pod 136 g posiłki) ch... to ułożyłem przez to mój błąd sorry ..

już układam nowe posiłki

mpshotter

Wysłana - 08 lutego 2010 19:02    Edytuj Cytuj

Do tego jeszcze spożywam thermo speed extreme, żeńszeń z olimu i witaminy..

co do diety jak lepiej wygląda ??

Zmieniony przez - mpshotter w dniu 2010-02-08 21:00:52

mpshotter

Wysłana - 09 lutego 2010 12:53    Edytuj Cytuj
i jak doradzi ktoś do tej poprawionej diety i pytanie czy mogę jeść warzywa takie jak brokuły, kalafior, pomidor i ogórek czy lepiej usunąćje z jadłospisu ?

SILCE

Wysłana - 09 lutego 2010 12:59    Edytuj Cytuj
Warzywa na redukcji to podstawa a tym bardziej zielone takie jak brokuly,szpinak,kalafior ogorek.
W drugim posilku daj wiecej piersi chociaz ze 150g a ten serek zostaw sobie na kolacje. Tunczyka kupuj w sosie wlasnym(wodzie) i dodawaj do niego oliwe z oliwek.Ogolnie to w II wiecej piersi i tluszczy serek wywal na pozniej. III posiłek nie bardzo. V tunczyk w sosie wlasnym +oliwa. No i te 100g ryzu rozloz po 50 na przed i po treningu

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

dieta redukcyjna do oceny - low carb

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.