Mam prośbę - proszę o fachowe ułożenie diety na cały tydzień. Nie znam sie na tym w ogóle. Wiem ze niby bylo to opisywane w innych tematach, lecz nie rozumiem pewnych wyrażeń oraz fachowych informacji ktore moglyby mi pomóc. Trenuje boks 3x w tygodniu i moim celem jest zredukowanie tkanki tłuszczowej oraz poprawienie wyników w szybkości. Nie toleruję mleka!. Proszę o ułożenie produktów diety a nie ich zwiazków i proporcji w gramach. Konkretnie ile i czego, ewentualnie jakie dania.
Waga: 100 kg Wzrost: 190 cm Wiek: 18 lat   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 18   Waga: 100   Wzrost: 190   Obwód klatki: niewiem   Obwód ramienia: niewiem   Obwód talii: niewiem   Obwód uda: niewiem   Obwód łydki: niewiem   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: niewiem   Aktywność w ciągu dnia: szkoła   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: boks 3x/tydzień po półtorej godziny.   Odżywianie: jedynie nie toleruję mleka, jem przetwory mleczne   Cel: szybka redukcja   Ograniczenia żywieniowe: nie posiadam   Stan zdrowia: dobry   Preferowane formy aktywności fizycznej: 4 areobowe lub 3 areobowe i 2 siłowe   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: wcześniej : thermogenic treca, hmb , creatina.   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak   Stosowane wcześniej diety: żadne
nic nie wiesz, nic nie umiesz, to kto ma za ciebie to umieć? Czytaj podwieszone dopiero jak sie czegoś nauczysz rozmowa nabierze większego sensu. Trudno sie produkować jak ktos nie rozumie podstaw