byłą wcześniej mowa o ckd lecz tam jest mowa o 5-7 posiłków dziennie a czy niedało by sie ułożyć dobrej diety na spalanie tłuszczu na 4 posiłki dzienie mowa tu o dosyć ostrej diecie ok.10 kg do zrzucenia.I prosił bym jeśli dało by sie podać szczegółowy jadłospis ponieważ nie jestem specjalistą od żywienia i niewiem zabardzo co ile ma tłuszczu,białka i weglowodanów.Bardzo bym prosił jeszcze jakąś dodatkową suplementacje(koszty do 200 zł)
no ale tam jeśli jest coś o spalaczach odrazu zaczynaja o hardcorowych spalaczach typu clenbuteron,ale wcześniej padła na którymś temacie nazwa Thermo Pro chiałem sie dowiedzieć czy to jest odżywka czy już hardcore i jesli tak czy mozna to bez problemów dostać
************/
1104054410000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 26 grudnia 2004 12:50
nie legalana w polce,hardcore(dla nie ktorych ) ,najpierw dieta pozniej suple ,ale widze ze nie lubisz swojego serca skoro odrazu z clenem wyskakujesz
Zmieniony przez - qazar w dniu 2004-12-26 12:50:42
thermala dostaniesz bez problemu i jest to juz calkiem niezly spalacz tluszczu,moze nie tak jak clen,ale na poczatek napewno cistarczy,jak ja pierwszy raz mialem thermala to bylem zachwycony bo pierwszy raz czulem takiego kopa,ze az ci goraca i laza ciarki wiec clena se na razie odpusc bo themal jest tez dobry,a i ma mniejsze skutki uboczne bo tak leb nieboli i da rade zasnac jak zejdzie po paru godzinach a na clenie sa z tym problemy i moglbys sie grubo zrazic tym bardziej ze nieszykujesz sie na zawody