mozesz dodac olej lniany zeby proporcje w miare byly np do ostatniego za oliwe malo tluszczy ogolnie ze 1,2-1,4 ok
Znawca -
1283441391000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 02 września 2010 18:01
Proporcje by sie przydło wyrównać tłustymi rybami bardziej także. Tłuszczy imo jest ok na poczatek. Oczywiścei można podbiić ale nie konieczne przy takiej ilości ww
jeśli chodzi o mięsa to będę starał się je często wymieniać, tzn na różne ryby, jakiś schab, od czasu do czasu wątróbkę itd; to samo z ryżem, raz biały, raz brązowy czy też wymienić na makaron lub ziemniaki; jako ostatni posiłek może być tuńczyk w oleju??. Nie chcę jeść ciągle tego samego :p skoro możliwości jest wiele tym bardziej, że nie mam jakiś "uprzedzeń" co do jedzenia.
Ogólnie to do 1-go posiłku dodać jakieś warzywko, do 2-go warzywko + masło, i jeszcze jakbym owoc jakiś dopchał to będzie ok??
Jakiego przyrostu masy mam się spodziewać na tydzień?? 0,3-4kg???
tobik
1283444698000
lukash_g
Wysłana - 02 września 2010 18:37
tunczyka nie jedz za często, a jak juz go jesz to w sosie własnym/wodzie, jak to jest ost posiłek to zrob paste z ryby twarogu
Ekspert -
1283445464000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 02 września 2010 18:47
Ogólnie to do 1-go posiłku dodać jakieś warzywko, do 2-go warzywko + masło, i jeszcze jakbym owoc jakiś dopchał to będzie ok??
Jakiego przyrostu masy mam się spodziewać na tydzień?? 0,3-4kg??? _______________________________ zrób jak podałem na przyrosty cierpliwie czekaj
oki. jeszcze tylko 1 pytanko co do ilości tych orzechów i warzyw co dopisałeś garść orzechów?? warzywa-po 1-2 warzywa losowe na posiłek(tam gdzie dopisane)??