Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

dieta białkowa + .............. ćiwczenia domowe

skonek86

Wysłana - 15 lutego 2010 12:32    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam,
Mam 24 lata 118kg /187cm. mam niedoczynność tarczycy. tryb pracy osiadły. Chce zeszczuplec do 100 chociaz. słyszałem o diecie białkowej, jakie ułozyć do tego plany ciwczen ( mam w domu hankle na gryfie prostym 35kg). oprócz tego chodze 2x w tyg na basen

" jeśli nie chciałeś pracowac po szkole na spełnienie swoich marzenia, teraz musisz pracowac na spełnianie marzenia innych "

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 lutego 2010 13:38 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Morales_37 Zdrowa Kuchnia

Wysłana - 15 lutego 2010 13:38    Edytuj Cytuj
Przeczytaj podstawy układania diety, linka masz pod moim postem. Tam też jest link do treningów redukcyjnych. I wypełnij ankietę, jest w regulaminie na górze działu.

Nie doradzam ludziom leniwym!
Moderator działu odchudzanie i Charles Poliquin
Ekspert -

misterjo

Wysłana - 15 lutego 2010 13:43    Edytuj Cytuj
W dziale odżywianie dostałeś odpowiedź i zakładasz 2 taki sam temat po co ?? Myślisz, ze ktoś ci tu ułoży dietę za friko ??

skonek86

Wysłana - 16 lutego 2010 14:46    Edytuj Cytuj
jesli dobrze zauwazyłes to jest forum o ciwczeniach ( ten temat). czytaj co zadąłem w pytaniu człowiekuu

" jeśli nie chciałeś pracowac po szkole na spełnienie swoich marzenia, teraz musisz pracowac na spełnianie marzenia innych "

misterjo

Wysłana - 16 lutego 2010 15:09    Edytuj Cytuj
Człowieku, a wiesz , że jest taki dział trening dla początkujących i trening w domowych warunkach ? CHyba nie wiesz tego.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

dieta białkowa + .............. ćiwczenia domowe

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.