czym dokladnie jest dextroza? wiem o niej tyle ze wzmaga dzialanie kreatyny, ale jak wypada w swietle innych tego typu wynalazkow ktore sie bierze z kreatyna?
to glukoza tylko pod inna nazwa, wywoluje uwolnienie insuliny co wplywa pozytywnie na transport kreatyny do miesni spotykam sie z opiniami ze zamiast glukozy mozna zastosowac carbo z innych wynalazkow glutamina no a tak ogolnie to porzadna dieta bez ktorej nie widze sensu stosowac kreatyny
Hail til I reach Hell, I ain't scared Mama checkin in my bedroom; I ain't there
One 44, two 45's, 3 loaded clips, 4 niggas roll, one nigga drives 500 Benz, 6 reasons why, This kid should die, We shootin every motherf*cker outside
Lepiej taniej i ekonomiczniej wychodzi zwykla glukoza
--------------------------------------------------------------------------------- Podaruj dzieciakom coś od siebie http://www.pajacyk.pl/ <--------- just do it !!!
dextroza 4 zł za 100g a glukoza 1.10 zł za 100g chyba widzisz co sie bardziej opłaca...
Ćwicze dla siebie.........
1064667103000
BARAN202
Wysłana - 27 września 2003 16:56
glukoze kup to jeden grom to dekstroza
Siła płynie z krwią a duma razem z nią !!!
jezeli jakoś Ci pomogłem kliknij w prawym rogu
Siła płynie z krwią a duma razem z nią !!!
Ekspert -
1064674600000
Jelonek
Wysłana - 27 września 2003 19:20
) no tak, ale o tkance tluszczowej tez trzeba myslec, a glukoza to cukier, wiec nie bardzo wskazane, choc wiem ze bez glukozy(tak ktos napisal na forum)kreatyna jest wchlaniana podobno tylko w 40%, cos za cos, wszystko ma swoja cene wady i zalety:) szkoda ze ta ryboza okazala sie takim go....em