Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
hej mam do was pytanie sprawa jest tego typu jestem w 5 tygodniu brania (niby) deki w łapie mi już poszło 4 cm co jest troszke dziwne chyba hehehe siła 10kg i przytyłem 5-6kg czy to jest deka czy moze tesc albo jeszcze co innego bo słyszałem ze deka rozkreca sie dopieo w piatym tygodniu a mnie kopło o wiele wczesniej dodam jeszcze ze sie szybko denerwuje a raczej na cyklu z deka tak nie ma...
no ok czyli to zanaczy ze to tesc? ale pytanie jaki.....
1089715578000
rezun
Wysłana - 13 lipca 2004 12:47
Enan albo cypio najprawdopodobniej.Brales do od dila czy z neta?
hihihi
Ekspert -
1089715647000
SFD
Wysłana - 13 lipca 2004 12:59
powiem ci tak brałem od dila paczyłem na stronkach internetowych wygladał jak orginał!! ale wydaje mi sie ze mnie dosyc mocno nawodniło a i wydaje mi sie ze włosy na rekach itd zaczeły szybciej rosnać:P
1089716357000
rezun
Wysłana - 13 lipca 2004 13:02
A jaka to deka niby?Underground jakis czy "apteczna" ;)
hihihi
Ekspert -
1089716568000
SFD
Wysłana - 13 lipca 2004 13:19
underground z organona...czysty orginał tak wygladała
1089717595000
leonstar
Wysłana - 13 lipca 2004 15:24
tEGO JESZCZE NIE SŁYSZAŁEM uNDERGRAUND Z oRGANONA.