Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2628 razy
słowa kluczowe: deka  grecka  fake 
Autor

deka grecka- fake?

Marcin0406

Wysłana - 02 stycznia 2010 16:39    Edytuj  Cytuj
Oddać już nie mogę :( Moge najwyżej nie wbijać ale, zastanawiam się bo słyszałem że działa. Proszę więc o wypowiedz osób które miały już z tym do czynienia.

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 02 stycznia 2010 16:45    Edytuj Cytuj
Jak w środku może być testosteron to jak ma nie działać...

doping & zdrowie
Ekspert -

nedvied

Wysłana - 02 stycznia 2010 17:31    Edytuj Cytuj
cosik tam tego nandro w środku jest... miałem taką samą i gnoty mnie nie łamały, więc ileś tego cukru w cukrze musi tam być. ile... tego nie wiem akurat. brałem 400mg/week razem z prolo 600mg/week co przy mojej wadze i stażu jakąś zaje.bistą ilością nie jest, więc nie spodziewałem się jakiegoś kosmosu po tym ale kopać kopało.

READY TO RUMBLE!!!

Marcin0406

Wysłana - 04 lutego 2010 23:48    Edytuj Cytuj
Panowie kończę właśnie 5 tydzień grecka deca o której wcześniej była mowa + enan + winko. Na winko jeszcze nie wszedłem ale z tego co w tej chwili przyjąłem jestem bardzo zadowolony siła ok 15kg na ławie i 5kg masy. Wątpie żeby efekt był po samym testosteronie bo biorę tylko 300mg na tydzień. Więc w tej chwili mam mieszane uczucia co do opini jakie można wyczytać na forach. Chyba jednak w środku jest deca ale nie wykluczone że to under nie mniej jednak działający.

kukis90

Wysłana - 14 lutego 2010 15:34    Edytuj Cytuj
masakra na takim cyklu w 5 tym tygodniu 5kg chlopie bijesz jakies gowno chyba rze nie masz diety dopietej !!! Ja na samym enanie w 4 tygodniu mialem 6kg do przodu. A jaka jakosc??

kuki

Marcin0406

Wysłana - 14 lutego 2010 19:27    Edytuj Cytuj
To jest lightowy cykl 200 mg deci na tydzień i 300 mg testa. Uważam że jak na takie ilości to jest wręcz znakomicie. Patrząc na to co piszesz to jeśli w 5 tygodniu gdzie dopiero deca zaczyna kopać 6 kg to mało, to ciekawe ile według tej teori powinno być po skończonym cyklu 15 kg a może 20 ?? he he :D

exite

Wysłana - 12 marca 2010 16:28    Edytuj Cytuj
Marcin0406 i jak skonczyles cykl? jak efekty, jest ta deca cos warta czy jest dobra podroba jak wiekszosc pisze

TEMPLER

Wysłana - 12 marca 2010 19:58    Edytuj Cytuj
juz sie gdzies wczesniej wypowiadalem na temat tej deki.przybijcie solo a sie sami przekonacie czy dziala czy nie.u mnie juz 2 tak zrobilo i...dekadick.wiec wniosek jest prosty.a na tym forum zawsze sie znajdzie ktos komu nie bedzie na reke zeby 'ta' deka byla dobra

exite

Wysłana - 13 marca 2010 14:51    Edytuj Cytuj
wlasnie czytalem Twoje wypowiedzi na temat tej deci, sam bije ja z prolka zdam relacje bo narazie jade 2tydzien.

Odpowiedzi jest na 3 strony.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

deka grecka- fake?

Strony:  pierwsza  1  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.