Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

decyzja podjeta....teraz trzeba zrzucic pare kg

aga2002

Wysłana - 22 października 2006 22:08    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Na poczatku chcialm Wam podziekowac za ten dzial! znam to forum od paru laty...wlasnie albo od 2002 albo od 2001.... juz nie pamietam. I wlasnie od jakiegos czasu :( brakowalo mi takiego dzialu.

Niestety zmiana trybu zycia ze studenckiego na 'nudne' dorosle odbila sie dodatkowymi 15kg! ... napoczatku jakos jeszcze kontrolowalam wage, troche bylo dogory, co jakis czas spadlo...ale ostatnie dwa lata kompletna masakra.... przytylam 8kg, ktore chciala bym zrzucic+ reszte aby dojsc do zdrowej wagi....
Jesli chodzi o trening to wlasciwie caly czas uprawiam cos, ale wlasnie dieta mi kompletnie nie wychodzi.... w pracy ostatko siedze po 8-9h+ w domu musze poswiecic troche czasu na uczenie sie. Do swiat pewnie w sumie bede spedzala 8-10h przed komputerem albo nad papierzyskami.
Rozpoczynam bardziej regularny trening, rower, plywanie i bieganie + troche silowni... chce dojsc do 3x bieganie, 3x plywanie i 3xrower w tygodniu. Ale bede dochodzila do tego powoli.
Chce przyokazj zwiekszania treningu powoli zrzucac 0,5-1kg na tydzien. Nie wiem na ile to mi sie uda, bo zregoly jak wznawiam trening to zaczynam wiecej jesc....no i bledne kolo.

Chcialam abyscie mi pomogli w doborze posilkow. Pisze posilkow bo mimo ze znam posty jak ulozyc diete...kompletnie mi to nie wychodzi. potrzebuje poprostu czarno na bialym miec napisane czy te kombinacje 'daniowe' sa ok czy nie.

Wiem ze jeszcze dzial nie dokonca dziala...wiec bede powoli dokladac informacji o sobie i bede pewnie zadawac pytania....

wymiary mam teraz straszne...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 października 2006 22:23 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 22 października 2006 22:23    Edytuj Cytuj
po pierwsze diety ci nie ulozy, ale pomozemy i wytkniemy bledy
po drguie waga,wiek,wzrost,bfs
to bardzo pomoze co do treningu silownai 3 razy w tyg ,basen super sprawa i na rowerku interwaly ,nei musisz wiele godzin trenowac,ale trenowac z glowa

potzreba tylko wiecej info o tobie
Znawca -

Don quixet

Wysłana - 22 października 2006 23:04    Edytuj Cytuj
Jakoś mi sie nie widzi, żeby osoba niewytrenowana/powracająca po przerwie dawała radę z interwałani...
Ja swój pierwszy kontakt z nimi zakończyłem po 5 cyklach z płucami w gardle, a do niewytrenowanych się nie zaliczam

IMHO aeroby na początek wystarczą(20 min po treningu siłowym, żeby oszczędzić
mięśnie - parafrazując qazara).

Aha: absolutna podstawa do odchudzania: http://www.sfd.pl/temat89657/
Silnej woli i niegasnącej motywacji życzę

RECEDITE,PLEBES!GERO REM IMPERIALEM!

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 22 października 2006 23:12    Edytuj Cytuj
bo sie zaczyna od 3 i stopniowo sie dodaje, nie przesadzaj
Znawca -

Don quixet

Wysłana - 22 października 2006 23:13    Edytuj Cytuj
Z linkami, czy z HIIT'em?

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 22 października 2006 23:15    Edytuj Cytuj
jakimi linkami, mowie o hiit
Znawca -

Don quixet

Wysłana - 22 października 2006 23:27    Edytuj Cytuj
Takimi linkami:

http://www.sfd.pl/temat209117/

http://www.sfd.pl/temat174827/

http://www.sfd.pl/temat169521/
oraz czymś na poparcie tezy o supremacji(wow, trudne słowo) HIIT nad aero
http://www.sfd.pl/temat230835/

Ale ja osobiśćie w cyklu treningowym "na masę" wolę aero - jakoś tak przyjemniej...(to się chyba runner's high nazywa).

aga2002

Wysłana - 23 października 2006 07:49    Edytuj Cytuj
dzieki za linki, przejze...czy przyswoje zobaczymy, bo tego o ukladaniu diety nie jestem wstanie przelozyc na praktyke.

musialam sie zwazyc ...
wiek 29
wzrost 175
waga 84,2
bf 33,4 - wedlug wagi

akurat co do treningu to zalezy mi na dlugim czasie aby rozwijala sie wytrzymalosc i pojemnosc serca

A co do diety wiem ze mi nikt jej nie ulozy, ale mam zamiarzaproponowac pare zestawow i bede was prosila o komentarz

aga2002

Wysłana - 01 listopada 2006 16:15    Edytuj Cytuj
troche zawirowan....

probowalam narazie zrobic MZ i nie jest pozno w nocy. Efekty na wadze marne ale centymetry w pasie troche poszly w dol. wiec jest ok.
Mam jeden problem normalnie nie jadam czekolady ale mam teraz straszne napady na slodycze.... czegos brakuje ale nie wiem czego....

drugie jestem miesozerna osoba i nie wiem zabardzo jak mam zmniejszyc ilosc miesa na zielenine. Nie chce pasc przy redukcji jedzenia bo zalezy mi teraz na paru rzeczach i potrzebuje miec sile.....

co do jedzenia to caly czas nie moge sie przekonac do 5 posilkow dziennie, chociaz wieczorem po treningu to faktycznie cos powinnam wciagnac, czy wtedy mix z bialka bedzie dobry?

SFD

Wysłana - 01 listopada 2006 16:18    Edytuj Cytuj
mięsa, ryby i warzywo to podstawa i doskonaly wybor

bialko wolnowchlanialne jako ostatni posilek jest ok
tyle ze po treningu odrobina ww nie zaszkodzi

Zmieniony przez - BULMASTIF w dniu 2006-11-01 16:19:32

aga2002

Wysłana - 01 listopada 2006 16:22    Edytuj Cytuj
a szukalam ankiety...i nie wiem gdzie ona jest: dane w profilu czy to cos innego?

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

decyzja podjeta....teraz trzeba zrzucic pare kg

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.