Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
mam pytanie ale na powazne zaczelem nowy cyklktory sie sklada z deca tescia boldenon i metke chce dozucicto wyglada tak pierwsze 4 tygodnie po 1 mil deca i tescia enthaten tygodniowo potem przez 5 tygodni 2mi deca i tescia cypionate i100 metki do tego potemprzez nastepne 6 tygodni deca i znown tesc enthaten i boldenol po 1 mil zgory dzieki a to wszystko jest firmy q- vet
posluchaj czubie zaplytki jestes wiec siec cicho a to jest tej firmy i pochodzi z mexico nie odzywaj sie jezeli jestes nie kompetentny w tych sprawach narka
rafi
1077983363000
e-lite
Wysłana - 28 lutego 2004 17:38
Obawiam się, że nie znasz podsatowych regół działania SAA.. Cykl jest kompletnie nieprzemyślany..
Napisz dlaczego tak a nie inaczej.. i jak wygląda terapia posterydowa..
Ekspert -
1077986331000
e-lite
Wysłana - 28 lutego 2004 17:40
Poza tym podaj stężenia wybranych środków.
Ekspert -
1077986423000
altec
Wysłana - 02 marca 2004 00:26
oki deca 300 cypionate 200 etanten 250 wiesz to mi rospisal gosc ktory naprawde dobrze wyglada i startuje w zawodach ale napisz prosze co jest nie tak
rafi
1078183608000
altec
Wysłana - 02 marca 2004 00:49
mam jeszcze pytanie kto wie kiedy to zacznie dobrze dzialac chodzi mi omase bo sila jusz jdzie bardzo dobrze oki dzieki z gory
rafi
1078184999000
e-lite
Wysłana - 02 marca 2004 01:00
Ten cykl jest ciężki.. który to twój cykl? Jak wygląda odblokowanie?
Ekspert -
1078185626000
altec
Wysłana - 02 marca 2004 02:35
na odblokowanie chce wziasc hcg i mam prosbe mam 100 tabsow metki czy to bedzie dobrze czy za malo i mam pytanie jak to dobrze do tego cyklu wzjasc bo jusz musze jutro zaladowac i jeszcze jedne pytanie czy kazdy z tych koksow moge brac po 2 mil z gory dzieki
rafi
1078191329000
decadeuko
Wysłana - 02 marca 2004 10:54
osobiscie nie laczylbym bym tycj 3 srodkow, postawilbym raczej na zestawienie
deca + eq
lub
deca + testa
metka w tym cyklu tylko ******li wszystko
Expert w dziale DOPING
Ekspert -
1078221271000
e-lite
Wysłana - 02 marca 2004 10:54
Nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Który to cykl? Jak ostatecznie on ma wyglądać? Jak wygląda odblokowanie? Dlaczego takie środki i takie dawki?