Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam wlasnie dostalem w swoje rece dece durabolin10amp po 2 ml,1ml/100mg pakowane osobno po 5 amp{niestety nie jestem w stanie wkleic na dzien dzisiejszy zdjec wiec postaram sie opisac jak najdokladniej}a wiec pierwsze opakowanie omp mierzy3,8cm obwod wynosi 5cm kolor identyczny jak w drugim opakowaniu nr seryjny pierwszym opak 2009-05 i sa identyczne z pozostalymi czterema fiolkami maja one rowniez lekko wyczowalne wypuklenie od spodu,napisy na etykiecie sa identyczne teraz drgie opak omp mierzy 4cm obwod rowniez 5 cm nr seryjny 2010-09 we wszystkich brak wypuklenia od spodu etykieta identyczna jak w pierwszym opak tylko data sie zmienia to by bylo na tyle teraz prosze powiedzcie co o tym sadzicie
flakon moze byc oryginal a w srodku olej niespodzianka
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that
1249045032000
rendolf88
Wysłana - 31 lipca 2009 14:59
oleje w obu sa raczej identyczne nie zauwazyle zadnych zmian w nich
1249045179000
dukeluke
Wysłana - 31 lipca 2009 15:02
postaw kolo siebie ampulke deki i olej kujawski zobaczysz roznice
Nie wbijesz sie nie przekonasz
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that
1249045377000
rendolf88
Wysłana - 31 lipca 2009 15:17
nie nie kujawski to to nie jest o wiele bardziej zolty moje fiolki maja lekko zoltawy kolorek martwi mnie troche ta roznica w wielkosci fiolek bo w jednym opakowaniu sa one wieksze
1249046251000
sapphireex
Wysłana - 31 lipca 2009 17:31
tak to nie da rady musial bys wkleic dobrej jakosci zdiecia lub po prostu sam przetestowac
zdjecie ostaram sie wkleic jeszcze w tym tyg mi tez to tak wyklada tylko porownywalem ampulki z kumpal i jedno opakowanie maidentyczne jak moje ta sama wielkos i to wypuklenie od dolu bo one tylko tym sie roznia albo az
1249059351000
kooks
Wysłana - 31 lipca 2009 21:06
ja tam powiem ze juz okolo 2 lat ta deka nie jest produkowana, reszte dopowiedz sobie sam
Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
Specjalista -
1249067171000
rendolf88
Wysłana - 01 sierpnia 2009 03:30
no to mi teraz dales do myslenia jednak mysle ze ta pierwsze opakowanie deki nie jest trefne to drugie mi sie nie podoba chyba je puszcze dalej