Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam.mam pytanie dlaczego na dece nie idzie mi nic sila.w bicepsie po 6 strzalach przybylo mi z 3,7 na 4,1 i z tego jestem zadowolony a co z sila!!!moze zle cwicze ,robie kazda partie miesni 2 razy w tygodniu.
z 3,7 na 4,1 <cm> hah to moja 2-letnia córka juz ma wiecej w łapie i to bez zadnych tam koxów i odzywek ,tylko matczyne mleko
a tak na serio to ja bym na twoim miejscu cwiczyl raz w tygodniu, po 2 primo moze nieuwzgledniasz w treningu progresji cięzaru albo wogóle zle cwiczysz chyba
heh no cos Ty. Deca daje głównie na siłe. Deca wchodzi tak po 7 strzale. Ja mialem 2 wczoraj i dzis jak wyciskalem to dalem rade o 5 kg wiecej. Nie wiem dlaczego. To tez zalezy od organizmu tez.
PS: biore Libol 200.
Pozdroo
1127417011000
SFD
Wysłana - 22 września 2005 21:27
....no comment
5kg przecież to norma bez koksu.
1127417230000
nowy_MJ
Wysłana - 22 września 2005 21:30
jaka norma? co Ty gadasz? Jak w tydzien mozna poproawic wycisk o 5kg? Pozatym nic nie przytlem. To nie poszło mi razem z masa.