Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
predzej z propem lub winem. ale moze zdanie jest takie ze do deki to raczej dlugi estr testosteronu. a jesli z propem to szybki nandro. branie propa 10tyg dla mnie mija sie z celem. juz lepiej dodac enan i przypilnowac diety.
BORN TO WIN.
Ekspert -
1128677039000
lak muay
Wysłana - 07 października 2005 12:26
cel: jak najczystsza masa i jak najwieksza siła mnieśni
cykl w życiu 3 ale poprzednie 2 byly dawno
napoiszcie jak to kłuć z winem a jak z propem i co by było lepsze
dieta sniadanie platki na mleku lub jajecznica z 3 jaj z pieczywem razowym i zawsze 2 jogurciki z otrebami pszennymi i owsianym + zarodki czyli jakies 300g jogurtu do tego zawsz owoce: jablka albo banany (2szt)
obiad zawsze ryż lub kasza gryczana lub jeczmienna (ziemniaki zadko) mieso: piers z kury lub indyka lub wieprzowina lub wolowina a w piatek zawsze rybka surówki sa w standardzie oczywiscie
kolacja kanapki z wedlina i warzywami, i zazwyczaj gotowane jajka
wiadomo ze codziennie tak nie jest ale staram sie
obecnie przyjmuje kreatynke weidera (zakoncze ją brac za jakies 5 dni) i hmb treca kretka 5 gram w nietreningowe i 10 gram w treningowe hmb 3-4 gramy dziennie
wedle zalecen kolegi ktory troche igieł w dupe wbił wkuwam decabol british dragona w kazdy 5 dzien(jestem po 2 strzałach - dzis byl drugi)po 1 cm. mam tego dwie butelki i niewiem czy mam zastosowac piramidke czy ki h.u.j. bo jak mam walic co 5 dni to mi wyjdzie jakies 100 dni na cyklu co watpie zeby bylo dobrym pomysłem
zalezy mi na dobrej masie, sile i soczystej zyłce na klacie hehehe
Ja stosowałem i prola i propa do deki , moge powiedzieć tyle,że propa było szybciej czuć(wiadomo krótki estr)i mojim zdaniem nie ma większej różnicy w końcu test to test,oczywiście dieta i wielkość dawki są istotne.
Specjalista -
1128699637000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 07 października 2005 17:47
tak alg tylko po co propa 10tyg leciec i dziuraic dupe dla mnie to sie mija z celem. dlatego dobra dieta i prolo do deki to mja rada.