Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Cze. Zacząłem swój pierwszy cykl : deca + stanazolol. czy ten układ jest ok? od 1 do 10 tygodnia deca po 200 tygodniowo, od 5 do 12 tygodnia stan.. po 50 co drugi dzień.
Wydaje mi sie ze jak na pierwszy cykl to za dlugi i za duzo tego wszystkiego ... wystarczy swobodnie 8 tyg deca a winstrol od 4/5 tyg do 10 co 2/3 dzien po 50 :)
Pupa bedzie jak sito :)
... Kiedy płaczesz on to widzi ...
Sztuka zycia polega na tym by Umierac Młodo ... Ale tak Pózno jak to tylko mozliwe ...
1066126534000
gigantt
Wysłana - 14 października 2003 12:29
a jakich przyrostów moge się spodziewać i jakie mogą być spadki??
1066127379000
Strongmen
Wysłana - 14 października 2003 13:18
To wszystko zalezy ... Jesli to twoj pierwszy cykl , bedziesz mial dobra diete ok 3-3,5g bialka na 1 kg masy ciala , oraz odpowiedni trenig (masowy) Mozesz zrobic 7-8 kg miesa ... oczywiscie wyszystko zalezy od predyspozycji , i jest to bardzo indywidualna sprawa ...
Ja moge zagwarantowac ci minimum 5 kg miesa , jesli zorbisz to dobrze ! ...
... Kiedy płaczesz on to widzi ...
Sztuka zycia polega na tym by Umierac Młodo ... Ale tak Pózno jak to tylko mozliwe ...
1066130314000
ziki2000
Wysłana - 14 października 2003 14:49
ja uwazam ze cykl dobry...wlasnie takie radzi sie na poczatek...no mozna sama deke wziasc tez bedzie dobrze...ale jezeli masz te saa juz tio wal...bedzie super..
<<<Champions are Made Not Born>>>
<<<Champions are Made Not Born>>>
Specjalista -
1066135773000
-blinG-
Wysłana - 14 października 2003 16:00
dobry cykl
----------------- sup bro? blinG! blinG!
Specjalista -
1066140026000
dcp
Wysłana - 14 października 2003 19:00
Dobry to mało powiedziane!!! Wiem że jestem tu nowy ale właśnie kończe taki cyklik i jest bardzo OK!!!Szczególy dla zainteresowanych
Pozdrawiam!! Niech masa będzie z wami!!!
1066150821000
gigantt
Wysłana - 16 października 2003 09:16
słuchaj dcp (dominik) jakie efekty po takim cyklu. Ile przybrałeś masy??, Ile zwiękrzyło się w obwodzie klaty, łapy??
1066288569000
mauthai
Wysłana - 26 lutego 2009 20:40
WITAM!JA WLASNIE SIE PRZYGOTOWYWUJE DO TAKIEJ KURACJI TYLKO ZE JA CHCEM 12TYG 1CM NA TYDZIEN DEKI I PO OK 5-6TYG WSKOK NA 200 STANAZOLU PO 2 TABLETKI !JEDNO PYTANKO JAK SIE ODBLOKOWAC??20 TABL CLOMIDU STYKA??OD KIEDY GO ZACZAC?TO MOJ 1 CYKL NIELIACZAC METKI!
1235677255000
Biały19894
Wysłana - 26 lutego 2009 20:44
i po jaki ch** tu sie pytasz i odswierzasz jak założyłeś odzielny post też z tym d****nym pytaniem tylko śmietnik w dziale robisz
Zmieniony przez - Biały19894 w dniu 2009-02-26 20:44:46