Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Więc zaczynam cykl Deca+winst+susta i niewiem tylko czy to nie jest troche za gruba sprawa jak na pierwszy raz i czy naprzykład nie zamienić winstrola na Polskiego mietka czy zostawic jak jest i mietka zostawić po cyklu na podtrzymanie ?
za grubo jak na pierwszy kontkat, wypelnij ankiete to sie zobaczy.
SŁABI PSYCHICZNIE MUSZĄ ODPAŚĆ
Doping
Specjalista -
1243067660000
blackhans
Wysłana - 23 maja 2009 13:33
Jeśli chodziło o aktualizacje profilu to zrobione ! Po 2 miesiącu 150 mietka tajlandzkiego ale nie trzymałem diety i rezultaty nie były zadowalające, mam bardzo słabą tendencje do przybierania massy ! To co byście proponowali ?
1243078393000
luki77
Wysłana - 23 maja 2009 13:42
ankieta to nie profil ale już po nim widać,że na doping sie jeszcze nie nadajesz i to zdecydowanie
Specjalista -
1243078936000
blackhans
Wysłana - 23 maja 2009 13:54
80% osób mi to mówi ! troche się z tym śpiesze może pociągne jeszcze przez wakacje i początek grudnia coś pomyśle ! Ale ja już chce byc duży ;) To jaki cykl proponujecie tak teraz przed wakacjami ? W takim razie gdzie znajde ankiete bo się rozglądam ale nie moge znaleśc ?
Dzięki za link ! Kemsa wiem ale to już jest jakiś początek, bo gdy patrze w lustro żal dupe ściska, dlatego chce zacząc są chęci jest determinacja, nie miałem na myśli tego iż po jednym cyklu będe jak "hulk" i zdaje sobie sprawe że to nie takie hop-siup, więc nie potrzebnie się wymądrzasz !
1243082652000
wallywally
Wysłana - 23 maja 2009 14:45
BTW jest sens robic taki cykl o tej porze roku??
1243082752000
blackhans
Wysłana - 23 maja 2009 14:57
1. WIEK:22 2. WAGA:64 3. WZROST:176 4. WYMIARY: -biceps:35 -klatka:99 -udo:49 -talia:76 5. STAŻ NA SIŁOWNI:6 miesięcy 6. DIETA:narazie nie mam -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:1 150 mietka jeśli to można cyklem nazwac 8. TRENING: 9. CEL CYKLU:Masa 10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:2,5 miesiąca 11. POZIOM BF%: 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):większa tendecja do chudnięcia (smukła) 13. STAN ZDROWIA:bdb 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:porostu owłosienia 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata:82kg -martwy ciąg:niecała 100-wa -przysiad:troche ponad 100